Turvallisesti kotipeleihin!
SeuraJulkaistu: 25.09.2020 00.00

Turvallisesti kotipeleihin!

Tervetuloa Kampuksen Dynamon kotiottelutapahtumiin!

Jyväskylässä on voimassa tiukentuneet suositukset yleisötapahtumiin (24.9.2020), joten edellytämme kaikilta yli 15 -vuotiailta katsojiltamme maskin käyttöä ja suosittelemme maskeja myös lapsille. Katsomoon ei pääse ilman kasvosuojia. Ilmaisia maskeja on jaossa lipunmyynnissä. Mikäli et ole valmis pitämään tai et jostain syystä voi pitää kasvosuojainta, toivomme että seuraat ottelua kotona striimatusta ottelulähetyksestä!

Osallistumalla ottelutapahtumaamme asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen siitä, että edes asianmukaisen suoja- ja hygieniakäytännön täysi toimeenpano sekä kaikkien kohtuullisten hygieniatoimenpiteiden noudattaminen eivät kokonaan poista asiakkaalle muodostuvaa tartuntariskiä koronavirustautiin (COVID-19) tai muun taudinaiheuttajan aiheuttamaan sairauteen. Valokuvaamme pelin aikana katsomon yleisön, noita kuvia ei käytetä mihinkään ja hävitetään 14 vrk kuluessa - kuvilla voidaan mahdollisesti helpottaa viranomaisten työtä tartuntaketjujen selvittämisessä.

HUOM!

Ottelutapahtumaamme ei saa osallistua, jos on mitään covid-19-tautiin sairastumiseen viittaavia oireita. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Lisätietoa tyypillisistä oireista ja toimintaohjeet tartuntaa epäiltäessä löytyy esimerkiksi THL:n nettisivuilta

  • Saavu ajoissa paikalle ruuhkan välttämiseksi.
  • Huolehdi käsihygieniasta (pese kädet ja käytä käsidesiä, jota on tarjolla hallilla).
  • Edellytämme viranomaismääräysten mukaisesti kasvomaskin käyttöä (kasvomaskeja on veloituksetta lipunmyynnissä, mutta suosittelemme oman kasvomaskin mukaan ottoa, jotta olet suojattuna myös tullessasi hallille).
  • Yski ja aivasta oikein – käytä nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.
  • Noudata vähintään 1–2 metrin turvaväliä. Voit istua ryhmäsi kanssa yhdessä, mutta pidä riittävä etäisyys muihin katsojiin.


PELI KOTIKATSOMOSTA:

Jos sinulla on taudin oireita, tai epäilet olleesi altistunut taudille – katso peli turvallisesti kotikatsomossa online striimin ansiosta – tai jos et halua käyttää tapahtumassa maskia. www.solidsport.com/kadymiehet tai www.solidsport.com/kadynaiset

6,90 € /ottelu – 19,90 € /kk (alkaen palvelun ostamisesta) ja 99 € /koko kausi pudotuspeleineen. Osta kausipassisi oman kannattamasi joukkueen kautta, osa tuloista palautuu joukkueelle. Kotiotteluiden yksittäislipuista saa kotijoukkue aina tuloja – seuraamalla lähetyksiä maksullisesta palvelusta tuet samalla omaa joukkuettasi!

Monitoimitalon katsomossa ei ole numeroituja istumapaikkoja, vaan saat valita oman istumapaikkasi. Voit istua vierekkäisillä paikoilla oman seurueesi kanssa, mutta jätä muihin katsojiin riittävä turvaväli. Älä vaihda istumapaikkaa kesken ottelua, pidä sama paikka alusta loppuun saakka. Joka toinen penkkirivi pidetään tyhjänä.

Voit käyttää kahvio- ja ravintolapalveluja ottelun aikana, mutta pyri käyttämään liikkumiseen katsomolohkon lähintä kulkuväylää kahviokäytävälle. Muista liikkuessasi pitää riittävää turvaväliä ja ole kärsivällinen, vaikka joutuisit hetken jonottamaan.

Monitoimitalon katsomossa ei valitettavasti ole erillistä pyörätuolikatsomoa. Pyörätuolipaikat ovat katsomolohkojen välisten käytävien päässä. Huomiothan liikkuessasi heidät ja pidä riittävät etäisyydet.

PALVELUT JA ANNISKELU

Kahviokäytävältä löydät kahviomme ja Monitoimitalon lounaskahvilan. Käytävältä löytyy myös WC:t ja käsien desinfiointipisteet. Poikkeustilan vuoksi suosimme maksamisessa lähimaksua ja pisteissämme on käytössä maksupäätteet sitä varten.

LIPUNMYYNTI – OSTA LIPUT ENNAKKOON!

Turvallisuussyistä otteluihin on rajoitettu yleisömäärä, joten ostathan liput ennakkoon. Liput ostettavissa Nettilipun kautta. Ostamalla lipun etukäteen vältät myös kontaktitilannetta lipunmyynnissä.

KAPASITEETTI 600 katsojaa

Otteluihin otetaan maksimissaan 600 katsojaa, joten katsomoissa on riittävän väljää ja mahdollisuudet hyviin turvaväleihin ja -etäisyyksiin ovat kunnossa. Istuinriveistä käytetään vain joka toinen ja penkit on merkitty selvästi pidettäväksi tyhjinä. Lohkoalueiden väleillä ei voi vaihtaa istumapaikkaa.

Myös monitoimitalon yläkatsomo on käytettävissä. Pidä riittävä turvaetäisyys striimaukseen varattuun alueeseen.

Jos katsojamäärä täyttää katsomon eri lohkot (alakatsomo 3 lohkoa, yläkatsomo 2 lohkoa), tehdään poistuminen katsomoista erissä kuuluttajan ohjeen mukaisesti. Näin vältetään poistumistiellä ruuhkaa. Seuraathan kuulutuksia noudattaaksesi poistumisohjeita.

Yleisö ei voi poistuessaankaan tulla kenttäalueelle.

ENNAKKOMYYNTIPISTEET

Osta liput ennakkoon, niin vältät ruuhkaa ja turhia kontakteja tullessasi hallille. www.nettilippu.fi

PELAAJAT JA KATSOJAT

Pelaajien sisääntulo halliin on eri ovista kuin yleisön. Pelaajat, joukkueen taustahenkilöt ja ottelutapahtuman toimihenkilöt ja erotuomarit eivät liiku alueella kahvila-alueen ja katsomoalueen puolelle. Kenttäalueella on korkeintaan 50 henkilöä Palloliiton ohjeen mukaisesti. Näin minimoidaan pelaajien ja katsojien kohtaaminen ja vähennetään riskikontakteja.

Pukukopeissa on riittävät turvaetäisyydet, ja sekä kotijoukkueen että vierasjoukkueen käytössä on käsidesit ja tarvittaessa kasvomaskit hallialueella liikkumiseen. Myös erotuomareille ja ottelutapahtuman toimihenkilöille on varattu käsidesit ja tarvittaessa kasvomaskit. Pelin aikana pelaajilla on omat liivit, liivejä pyritään olemaan vaihtamatta. Pelaajat ja taustahenkilöt noudattavat ennakko-ohjeita, jokainen pelaaja saapuu tapahtumiin ennakkotarkastettuna (oma tarkastus, lämmön mittaus ja oma-arviolomakkeen täyttäminen) Järjestämme kaikille pelaajille oman istuimen kentän reunalle. Kenttäalue puhdistetaan ennen peliä ja tauoilla ja tarvittaessa pelin aikana. Pelaajat eivät kättele ottelutapahtumassa toisiaan eikä erotuomareita.Myöskään kenttäpuoliskoita ei vaihdeta pelin aikana.

Ottelutapahtumassa Kampuksen Dynamon toimihenkilöt käyttävät kasvomaskeja.

Pyrimme järjestämään mahdollisimman turvallisen ottelutapahtuman rakkaan lajimme parissa, tule terveenä ja pysytään terveenä!

Suosittelemme Koronavilkun asentamista mobiililaitteeseen!


Kampuksen Dynamon miesten pelien turvallisuusvastaava

Kirsi Nummela

kirsi.nummela@kampuksendynamo.com

puh. 044 5292126

Kampuksen Dynamon naisten pelien turvallisuusvastaava

Matti Nieminen

matti.e.nieminen@jyu.fi

puh. +358 50 5643980