Edustuksen rosteriin uusi sopimuspelaaja - Kovaqi tähtää huipulle
24.9.2020 3:05 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Genc Kovaqi on edustuksen uunituorein pelaaja.

KaDyn uunituorein sopimuspelaaja on 23-vuotias Genc Kovaqi. Sopimus on mallia 1+1 vuotta. Futsal on miehelle vielä melko uusi tuttavuus, mutta Genc oli tryout-jaksolla kuukauden, ja huolellisen pohdinnan jälkeen päävalmentaja Vasko Vujović vakuuttui hänen kyvyistään, joten seura solmi sopimuksen. Jalkapalloa Kovaci on toki pelannut eri seuroissa kuusivuotiaasta lähtien, parhaimmillaan Ykkösen tasolla JJK:ssa sekä sen jälkeen Kakkosta Mikkelin Palloilijoissa ja Raumalla Pallo-Iiroissa.

- Kaveri kertoi, että futsal voisi sopia mulle ja KaDy voisi olla hyvä paikka. Sitten Jussi Väisänen soitti ja kertoi pitkästä projektista, että kolmen vuoden sisällä tähdätään kuudentoista parhaan joukkoon Mestarien liigassa. Nyt olen jonkin aikaa ollut mukana ja olen todella paljon tykännyt tästä ja paljon on tullut opittua uutta, Kovaqi avasi alkutaivaltaan uuden lajin parissa.

Treenien kova tempo hieman yllätti kosovolaistaustaisen pelaajan.

- Tosi paljon juostaan treeneissä jos futikseen verrataan. Treenien aikana ja treenien jälkeen. Koko ajan pitää olla hereillä, futiksessa voi välillä hengähtää, mutta täällä ei voi huilata tai hukata omaa pelaajaa hetkeksikään.

Futsalin taktisia puolia Kovaqi pääsi prosessoimaan hieman syvemmin pienen loukkaantumisjakson aikana.

- Nyt ehti hieman prosessoimaan syvemmin kaikkia taktisia juttuja, että paljon oppimista on ollut. Esimerkiksi kaikkia uusia termejä on tullut kanssa opittua.

Kovaqi tähtää pelaavaan kokoonpanoon kauden aikana.

- En olisi tänne tullut vain kattelemaan kentän laidalle. Tottakai pelaamaan haluan. Nyt näin alkuun on tavoitteena oppia näitä kaikkia uusia asioita, pelaaja hahmotti tulevaisuuttaan Dynamon paidassa.

Tervetuloa, Genc!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat