Vasko palasi karanteenista punamustan ruoriin!
27.8.2020 15:50 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Vasko Vujovic on päässyt palaamaan valmennustehtäviin ja on tyytyväinen joukkueen edistymiseen.

KaDyn miesten päävalmentaja Vasko Vujovic palasi kaksi viikkoa sitten Suomeen lomailtuaan kesällä kotonaan Montenegrossa ja siirtyi suoraan 14 vuorokauden karanteeniin.

”Karanteeni on nyt ohi ja voin palata takaisin joukkueen pariin. Minulle tärkeintä on ollut, että joukkueeni on täysin varmasti turvassa, ja siksi karanteeniaika oli itsestään selvästi välttämätön”, Vujovic toteaa.

”Emme voi unohtaa sitä, millaista aikaa elämme. Virusta esiintyy ympärillämme, ja vain vastuullisella käytöksellä voimme varmistaa joukkueen turvallisuuden. Piittaamattomuus ja välinpitämättömyys voivat viedä koko joukkueen karanteeniin, häiritä täysipainoista valmistautumista kauteen ja tuhota joukkueen mahdollisuudet. Vastuuvalmentajana haluan näyttää joukkueelleni esimerkkiä.”

Joukkue on myös asettanut tiukat sisäiset säännöt varmistaakseen toimivuuden poikkeusaikana.

Kiitokset joukkueelle ja Jesse Kalliokoskelle

Valmennustiimin jäsen Jesse Kalliokoski on vastannut joukkueen valmennuksesta Vujovicin tukemana hänen poissaollessaan. ”Jesse on valmentanut joukkuetta täydellisesti, ja pelaajat ovat olleet mukana energisinä ja täynnä joukkuehenkeä.”

”Nyt kun olen taas joukkueen mukana, haluan, että keskitymme kauteen yhdessä. Tässä vaiheessa keskitymme nostamaan pelaamisen kaikkia osa-alueita, joita tarvitaan kilpailulliseen valmistautumiseen. Pelaajien kehittymistä on suunniteltu osana kolmivuotista valmennussuunnitelmaamme, yhteinen työ on alussa! ” toteaa Vasko odottaen uutta kautta.

Tervetuloa takaisin, Mister!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat