Ossi Kivipuro KaDyn uusin sopimuspelaaja
22.7.2020 16:19 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ossi Kivipuro on KaDyn uusin sopimuspelaaja.


KaDy on solminut pelaajasopimuksen 22-vuotiaan Ossi Kivipuron kanssa. Kivipuro siirtyy Dynamo-paitaan Futsal-Ykkösen vaasalaisesta kärkijoukkueesta FC Kiistosta, ja uunituore sopimus on kestoltaan 1 + 1 vuotta. Lapualta kotoisin oleva Kivipuro on asunut ja pelannut futsalia viime vuodet Vaasassa, Ruutupaitojen ja Kiiston paidassa.

Kivipuro on futsalpelaaja jo toisessa sukupolvessa, sillä hänen isänsä, myös painijana tunnettu Eero Kivipuro on pelannut futsalia liiton sarjoissa Lappajärven Veikoissa ja Lapuan Ponnistuksessa, jonka miesten edustusjoukkueessa hän pelasi jo 14-vuotiaana. Jalkapallon puolella Ossi Kivipuro on edustanut viimeksi Vasa IFK:ta, mutta futsal on nyt nuoren miehen päälaji.

Kivipuron kiinnitys jatko-optioineen sopii erinomaisesti KaDy-valmennuskaksikko Vasko Vujovićin ja Jesse Kalliokosken sekä seuraorganisaation nuorennusleikkausta korostavaan strategiaan.

Ave, Ossi! Mikä sai sinut hakeutumaan KaDy-perheeseen ja Dynamon edustusjoukkueeseen?

Halu menestyä. Meillä on tulevalla kaudella huippujengi, ja kun siihen yhdistää kovan valmennuksen ja toimivan taustaorganisaation niin uskon että tulosta tulee varmasti. Töitä tai opiskelua ei ainakaan vielä Jyväskylässä ole, mutta katsotaan vielä niitäkin kortteja myöhemmin.

Valitettavasti olen kärsinyt nyt pari vuotta paljon loukkaantumisista enkä ole pystynyt paljoa pelaamaan. Nyt futis jää joksikin aikaa taakse ja keskitytään täysillä futsaliin. Muutan Jyväskylään elokuun ensimmäinen päivä ja liityn silloin KaDyn treenivahvuuteen.

Mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteesi tulevalle kaudelle?

Totta kai haluan kehittyä pelaajana mahdollisimman paljon ja vakiinnuttaa paikkani pelaavassa kokoonpanossa mahdollisimman nopeasti. Ja auttaa joukkuetta parhaani mukaan!

Entä mitä odotat joukkueelta liigakaudella 2020-21?

Että päästään treenaamaan kovaa läpi kauden ja päästään pelaamaan ehjä kausi. Ja tietenkin: että keväällä päästään nostamaan maljaa!


Tervetuloa, Ossi!
   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat