UUTINEN: Mustetta soppariin - Ave Komik!
15.4.2020 21:39 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kampuksen Dynamolla on iloinen tilaisuus ilmoittaa, että Mikko Kytölän kanssa on tehty kaudelle 2020-2021 pelaajasopimus.

Kampuksen Dynamon seuraikoni, kaksinkertainen suomenmestari, pitkäaikainen maajoukkueen luottopelaaja, Italian ammattilaiskentät kokenut sekä menestynyt ja pidetty juniorivalmentaja nähdään ensikaudella hirviöluolassa ja vieraskentillä rouhimassa pisteitä punamustille.

Mikko Kytölä kommentoi tilannetta ja tulevaa

"Vaskon kolmen vuoden jatkosopimus tuo jatkuvuutta ja tavoitteellisuutta edustuksen toimintaan, ja se oli minulle henkilökohtaisestikin tärkeä juttu. Olen tyytyväinen, että saan treenata erittäin laadukkaassa ympäristössä ja siinä samalla auttaa junioreitamme kasvamaan valmentajan roolissa. Urheilulliset tavoitteeni ovat edelleen korkealla ja uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta saavuttamaan isoja asioita."


Futsal-Liigan kausi 2019-2020 jäi Mikolla hieman rikkonaiseksi loukkaantumisen takia, joten nälkää harjoitteluun ja pelaamiseen löytyy varmasti.

Päävalmentaja Vasko Vujovic kommentoi sopimusjulkistusta

Vasko lainaa psykologi David Golemania: "Johtajuus ei ole synonyymi dominoinnille, vaan taito vakuuttaa ja saada ihmiset osallistumaaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseen."

"Kapteeni-pelaaja Mikko Kytölällä on tämä taito ja hän tulee olemaan tärkeä henkilö joukkueen yhtenäisyydelle tulevallekin kaudelle. Olemme nyt rauhallisesti ja määrätietoisesti muodostamassa joukkuetta ja olen vakuuttunut, että meillä tulee olemaan loistava joukkue."

"Mikko tulee epäilemättä olemaan esimerkki nuoremmille pelaajille työnteosta harjoituksissa ja otteluissa. Odotan hänen myös tuovan rauhallisuutta ja turvallisuuden tunnetta joukkueelle. Mikko on Suomessa todella iso futsalpersoona ja olen erittäin tyytyväinen hänen jatkaessaan meidän kanssamme ja varma, että hän on oleellinen henkilö ensi kaudelle kentällä ja sen ulkopuolella."


Vamos! Miten tukevia perustuskiviä onkaan jo muurattu!


Vasko, Nippe, Tuomas, Komik - 2020-2021Stay Tuned - we're definitively not done yet ;-)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat