KaDyn maalivahtikaksikko jatkosopimuksiin – Laitinen ja Heikkilä jatkavat
7.4.2020 16:25 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KaDyn maalivahtikaksikko jatkosopimuksiin – Laitinen ja Heikkilä jatkavat.Kampuksen Dynamon miesten liigajoukkueen vuosikymmenen ensimmäiset pelaajasopimukset on julkistettu. Ensimmäisinä nimet papereihin kirjoitti maalivahtikaksikko Niila-Ville Laitinen – Tuomas Heikkilä. 30-vuotias Laitinen on pelannut Dynamossa koko uransa vuodesta 2008 asti, 21-vuotias Heikkilä liittyi rosteriin kesällä 2018. Laitisen sopimus sisältää futsal-kauden 2020-21 lisäksi myös option seuraavasta kaudesta.

Niila-Ville Laitinen, lempinimeltään “Monnarin Elävä Seinä”, on Dynamon suurimpia seuraikoneja ja pisimpään yhtäjaksoisesti seuran värejä kantanut liigapelaaja. Laitinen liittyi rosteriin syksyllä 2008, kaudella 2008–09, jolloin KaDy voitti Futsal-Ykkösen suvereenisti ja nousi Liigaan.

Nuoresta iästään huolimatta 30-vuotias Laitinen on jo Suomen kokeneimpia liigapelaajia: liigakausia on plakkarissa 11, mikäli koronaviruspandemian johdosta keskeytetty kausi 2019–20 lasketaan mukaan. Laitisen palkintokaapissa on muun muassa kaksi Suomen mestaruutta, neljä SM-hopeaa ja yksi SM-pronssi. Laitinen on tällä hetkellä myös ratkaisevaan MM-karsintaotteluun valmistautuvan Suomen maajoukkueen leiriringissä neljän maalivahdin joukossa.

“Jatkosopimuksen tekeminen KaDyn kanssa oli hyvin helppo ja luonnollinen valinta. Keskeytyneestä kaudesta jäi suuri määrä nälkää ja näyttämisenhalua. Pääsimme juuri viimeisten viikkojen aikana treenaamaan ensimmäisen kerran täydellä rosterilla, kun kaikki pelaajat olivat pelikuntoisia ja David Parente oli liittynyt takaisin mukaamme. Oli vahva luotto, että olisimme menneet keväällä pitkälle ja pystyisimme jälleen taistelemaan mestaruudesta”, Laitinen valottaa.

“Nykyisen valmennusjohdon avulla pystymme varmasti vielä kehittämään niin nuoria kuin kokeneempiakin pelaajia, joten odotan innolla tulevaa. Nyt keskitytään kuitenkin pelikentän ulkopuolisiin asioihin, pidetään toisistamme huolta ja pysytään terveinä”, maalivahti päättää.Tuomas Heikkilä on kotoisin Kauhajoelta ja pelasi Jyväskylään muutettuaan ensin LPK:ssa, mistä hän siirtyi KaDyn U21-liigajoukkueeseen. Liigarinkiin Heikkilä nostettiin kesällä 2018; hän sai tulikasteensa Tanskassa Nordic Champions Cupissa elokuussa 2018.

“Tästä kesken jääneestä kaudesta olen ihan tyytyväinen omalta osaltani. Oli tosi mukava päästä pelaamaan liigassa ja tietysti Kemi-peli jäi päällimmäisenä mieleen. Oma kehitys otti muutenkin tällä kaudella taas ison loikan eteenpäin, ja tavoitteena ensi kaudelle on treenata kovaa ja jatkaa samaa kehitystä. Totta kai tavoite on myös saada lisää vastuuta liigassa”, Heikkilä naulaa.


Viime viikolla KaDy tiedotti kolmivuotisesta jatkosopimuksesta päävalmentaja Vasko Vujovićin kanssa. Lisää pelaajasopimuksia on tiedossa kevään ja kesän mittaan.
   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat