Kampuksen Dynamon koronatiedote
SeuraJulkaistu: 12.03.2020 00.00

Kampuksen Dynamon koronatiedote

Koronavirus

Kuten kaikki ovat viime viikkojen ajan huomanneet, koronavirus on levinnyt maailmanlaajuiseksi pandemia-tartuntataudiksi. Meidän kaikkien toiveena on saada epidemian leviäminen estettyä niin pieneksi kuin mahdollista, siksi jokaisen on syytä noudattaa terveysviranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia koronavirukseen liittyen.

Kampuksen Dynamo Palloliiton tapaan korostaa huolellisen käsihygienian merkitystä kaikessa kanssakäymisessä. Joukkueiden edustajille ja erotuomareille suositellaan kättelyn välttämistä ottelutapahtumien yhteydessä. Palloliitto suosittelee, että jokaisella pelaajalla on oma juomapullo eikä yhteisiä juomapulloja käytetä. Harjoituksiin ja otteluihin ei tule mennä, jos on edes lieviä flunssaoireita. Ottelutapahtumien järjestämisen osalta Palloliitto seuraa mahdollisia viranomaisten tekemiä ohjeita ja suosituksia yleisötapahtumiin liittyen. Jos joku henkilö on altistunut virustartunnalle ja määrätty sen vuoksi karanteeniin, karanteenimääräystä tulee ehdottomasti noudattaa.


Hyvät ja kattavat ohjeet koronavirustaudin ehkäisemiseksi urheilussa on luettavissa alla olevasta linkistä, suosittelemme kaikkien lukevan ja noudattavan siinä annettuja ohjeita:

https://terveurheilija.fi/ajankohtaista/koronaviru...

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.