KaDy voitti vieraissa Mad Maxin selkein lukemin 2-11

Mad Max – KaDy 2–11 (1–5)
2.11. klo 15
Valkeakosken liikuntahalli

KaDyn hallintaa alusta loppuun

Kampuksen Dynamolla oli kohtuullisen helppo iltapuhde Valkeakoskella Mad Maxia vastaan. Hattutemppuihin ylsivät Teemu Lukkari (3+3) ja kapteeni Mikko Kytölä. Muina maalintekijöinä häärivät Sergei Korsunov ja Juho Väinälä kahdella osumalla mieheen. Lisäksi ensimmäistä Futsal-Liiga -otteluaan pelannut Heikki Korhonen pääsi heti kirjauttamaan osuman aikakirjoihin! Ave Heikki ja tervetuloa! Newton Jr. oli isossa roolissa ja toimi syöttäjänä kahdessa maalissa. Myös Eemeli Hänninen ja maalivahti Tuomas Heikkilä kirjauttivat ensimmäiset pääsarjaminuuttinsa.

KaDyn kapteeni Mikko Kytölä kiskaisihe hattutempun ottelussa, kuten myös Teemu Lukkari. (Kuva Calahan.kuvat.fi)

Maali-iloittelu aloitettiin jo 25 sekunnin jälkeen Teemu Lukkarin toimesta ja noin kaksi minuuttia myöhemmin sama mies siirsi vieraat 0–2 johtoon. Ensimmäisellä puoliajalla KaDyn kapteeni Mikko Kytölä maalasi kaksi kertaa ja Sergei Korsunov kerran. MadMaxin Jesse Collin onnistui kaventamaan pelin 1–3 tilanteeseen ajassa 14:30. Ottelun ensimmäisellä puolikkaalla tunteet kävivät ajoittain kuumanakin riketilanteissa. MadMaxien valmentaja Tomi Tuominen poistettiin vaihtopenkiltä ’katsomon puolelle’.

Mad Maxin pelaajille jäi paljon mietittävää ottelusta. (Kuva Calahan.kuvat.fi)

Toinen puoliaika sujui myös jyväskyläläisvieraiden suvereenissa komennossa. KaDyn pallonhallinnan kautta syntyi maalipaikkoja runsaasti. KaDyn virhetili tuli täyteen jo 29. minuutilla. Mad Maxille tarjoutuikin 10 m. rangaistuspotkuja kahdesti, mutta tehoja näistä ei syntynyt. Ajassa 30:50 isännät saivat lohtua Mikko Herityn maalilla. Heritty kuitenkin sai myös toisen keltaisen kortin ja poistettiin punaisella ottelusta. Kady rankaisi heti 2–10 maalilla ylivoimapelin lähdettyä käyntiin. KaDyn päävalmentaja vaihtoi kesken toisen puoliajan maalinsuulle Niila-Ville Laitisen tilalle Tuomas Heikkilän. Heikkilä jatkoi hyvää peliä ja hyviä avauksia 'Nippe' Laitisen tyyliin.

Päävalmentaja Vasko Vujovicin kommentit ottelusta:

’Ottelun hallinta oli joukkueellamme ensimmäisestä minuutista viimeiseen asti. Hallitsimme palloa, olimme tehokkaita ja voittajasta ei ollut kysymystä tänään. Nuoremmat pelaajat saivat nyt myös pääsarjaminuutteja seuramme väreissä ja se on hienoa. Tärkeintä oli sekä ottaa kolme pistettä että nauttia pelistä – se onnistui täydellisesti!’

Kampuksen Dynamo on nyt voittanut neljästä ottelustaan kolme ja hävinnyt vain sarjaa johtavalle Akaa Futsalille.