ENNAKKO: Dynamo lauantaina Joutsaan
4.10.2019 15:05 Uutiset / Jaoston pääsivusto

JoSePa ja KaDy kohtaavat lauantaina – Markus Rautiainen on palannut KaDy-paitaan.

Futsal-Liiga jatkuu taas viikonloppuna täydellä kierroksella, ja KaDyn osalta vuorossa on jo vuoden toinen paikallisottelu, kun punamusta karavaani matkaa kaakkoiseen Keski-Suomeen, Joutsaan. Tänä vuonna keskisuomalaisjoukkueita nähdäänkin liigassa ennätykselliset kolme, kun Riemukin nousi takaisin pääsarjaan mestari-KaDyn ja JoSePan seuraksi.

Futsal-Liiga
2. kierros *)
la 5.10.2019 klo 16.00
Joutsan liikuntahalli, Tapiontie, 19650 Joutsa


JoSePa – KaDy*) KaDylle 3. liigaottelu

Ottelulippu 8 € / JoSePan junnut ja alle 12 -vuotiaat lapset 5 €
Ottelussa maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.

JoSePan Facebook-tapahtuma

JoSePan ennakko


Futsal-Liiga jatkuu taas viikonloppuna täydellä kierroksella, ja KaDyn osalta vuorossa on jo vuoden toinen paikallisottelu, kun punamusta karavaani matkaa kaakkoiseen Keski-Suomeen, Joutsaan. Tänä vuonna keskisuomalaisjoukkueita nähdäänkin liigassa ennätykselliset kolme, kun Riemukin nousi takaisin pääsarjaan mestari-KaDyn ja JoSePan seuraksi.

JoSePa aloitti toisen liigakautensa mukiinmenevästi Valkeakoskella, josta saaliina oli tasapelipiste Mad Maxia vastaan. Jatkoaika ei tuonut tulosta ja Mad Max piti toisen sarjapisteen kotonaan voittomaalikilpailun päätteeksi. Jyväskyläläisestä FS Feeniksistä (Keski- ja Itä-Suomen Kakkonen) Joutsaan siirtynyt Oskari Luoma täräytti heti liigadebyyttinsä avausjaksolla kaksi maalia. JoSePassa pelaa KaDy-taustaisia pelaajia yhä kolme: Tarkko Savela, Jere Keskinen ja maalivahti Aake Partio. Sen sijaan Markus Rautiainen ja Jesse Kalliokoski palasivat yhden JoSePa-kauden jälkeen Dynamoon, jälkimmäinen liigajoukkueen kakkosvalmentajaksi. Jose Ikonen puolestaan suuntaa pääkaupunkiseudulle.

Dynamo saa avausviikonlopun tuplasta kutakuinkin tyydyttävät paperit: Riemu kaatui jäähallissa odotetusti ja puhtaasti 5–0, vaikka sekä pallolliseen pelaamiseen, viimeistelyyn että puolustamiseen jäi parannettavaa. Toijalassa mestarisuosikki Akaa Futsalia vastaan Dynamolla oli sunnuntaina odotetun haastavaa, semminkin kun KaDy operoi ilman brassivahvistustaan Newton Junioria ja Akaa pääsi parketille tuoreilla jaloilla KaDyn väsytettyjä vastaan. Pelillinen ilme jätti parantamisen varaa Dynamon hävitessä 5–3; uusiutuneen joukkueen yhteenhitsautuminen vienee jälleen aikaa.

KaDyn päävalmentaja Vasko Vujović kommentoikin Akaa-ottelun jälkeen:

- Pelissämme oli hyviä asioita, mutta valitettavasti enemmän asioita, jotka muistuttavat edessä olevasta isosta työstä.


JoSePa on kuitenkin neljän avainpelaajan (Rautiainen, Kalliokoski, Ikonen, Olli Malin) lähdön myötä heikentynyt hieman, ja joutsalaisten pirteästä sarja-avauksesta huolimatta KaDy lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Viime kauden liigakohtaamiset KaDy vei nimiinsä levein lukemin, mutta JoSePa onnistui väläyttelemään pari kertaa joulukuisessa kotiottelussaan.


Ottelu alkaa lauantaina klo 16.00 Joutsan urheilutalolla; lipunmyynnistä saa lisätietoa JoSePan kotisivuilta ja sosiaalisesta mediasta. KaDy ei järjestä otteluun kannattajabussia, mutta tunnin ajomatkan päähän paikalle matkaavia KaDy-kannattajia suositellaan olemaan yhteydessä toisiinsa ja muodostamaan kimppakyytejä Jyväskylästä.

Aiemmat liigakohtaamiset KaDy vs. JoSePa:

12.12.2018 JoSePa – KaDy 3–7 (2–4)
23.1.2019 KaDy – JoSePa 6–0 (4–0)


KaDy: 2 ottelua, 2 voittoa, maaliero 13–3
   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat