Pre-seasonin sopimusuutisia - nuori voima säkenöi!
18.8.2019 21:46 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Ave Hermanni! Ave Verneri!

Nuoria futsalistoja mukaan kauteen!

Kaksi hirviökoplalle tuttua nuorta pelaajaa ovat solmineet sopimukset KaDyn kanssa. Jo kahtena aiempana kautena mukana ollut Hermanni Hoppula (s. -98) ja viime kauteen osallistunut Verneri Salpakari (s. -01) ovat rustanneet nimensä yksivuotisiin sopimuspapereihin.

Hermanni Hoppulan tunnelmia ennen kautta:

"Olen keskittynyt koko ajan vain seuraaviin tapahtumiin ilman koko kauden laajempaa pohtimista. Sieltä ne pelit tulevat vastaan ajallaan", toteaa Hermanni hyväntuulisena ja jatkaa:

"Kaudesta tulee varmasti tiukka ja todella kovasti pitää treenata, että päästään joukkueen tavoitteisiin - Suomen-mestaruuteen ja menestymiseen Champions Leaguessa. Henkilökohtaisena tavoitteena minulla on saada enemmän peliminuutteja viime kauteen verrattuna sekä kehittyä entisestään pelaajana."

Täysi-ikäisyyden kesän aikana saavuttaneen Verneri Salpakarin mietteinä seuraavassa:

"Hyvillä fiiliksillä lähden uuteen kauteen ja tavoitteeni on saada ehjä ja hyvä treenikausi alle, välttyä loukkaantumisilta sekä debytoida liigassa. Odotukset joukkueen osalta on mesturuuden uusiminen ja menestys mestareiden liigassa. Toivotan kaikki tervetulleiksi hirviöluolaan kannustamaan punamustat voittoon!"

Ave Hermanni! Ave Verneri! Forza Dynamo!   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat