Teemu Lukkari Riemusta KaDyyn - nyt tehdään Jyväskylän futsalhistoriaa
8.8.2019 14:26 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Teemu Lukkari siirtyy Riemusta KaDyyn!

Mestarien Liigaan määrätietoisesti valmistautuva Dynamo on tehnyt kiinnittänyt riveihinsä naapuriseura Liikunnan Riemusta siirtyvän Teemu Lukkarin.


Jyväskylän “derbyt” Futsal-Liigassa KaDyn ja Riemun välillä kasvoivat vuosina 2013–18 suureen maineeseen paitsi lajipiireissä myös valtakunnallisessa mediassa Monitoimitalon lehterien pullistellessa seurojen kannattajista ja kiinnostuneesta yleisöstä. Pelaajaliikennettä kaupungin seurojen miesten edustusjoukkueiden välillä ei ole koskaan ennen nähty, joten käsillä on lajihistorian ensimmäinen KaDyn ja Riemun välinen pelaajasiirto – Jyväskylän futsalhistoriassa merkittävä tapaus!


Viisi kautta Futsal-Liigassa lupaavia otteita esittänyt Riemu putosi kevään 2018 liigakarsinnassa Ykköseen hävittyään kolmannelle keskisuomalaisseuralle Joutsan Seudun Pallolle, mutta nousi keväällä 2019 takaisin Liigaan. Liikuntalaisten hissi nousi ylöspäinkin liigakarsinnan kautta; putoajan roolissa oli vuorostaan Pirkkalan Jalkapalloklubi.


Sekä KaDyn että Riemun suurilukuiset kannattajat muistavat Lukkarin erityisesti syksyn 2015 derbystä, jonka hänen 5–6-voittomaalinsa sinetöi Riemun yllätysvoiton viimeisellä sekunnilla.

Tänään torstaina 27 vuotta täyttävä Lukkari on tyytyväinen siirtoon eikä jännitä suuremmin “petturiksi” leimautumista.

“Tulin KaDyyn koska seurassa tehdään asioita tosissaan ja tavoitteellisesti. Ensimmäiset viikot ovat osoittaneet että asia on juurikin näin. Tämän takia olen nauttinut harjoittelusta paljon."

"Ei ole erityispaineita vaikka olenkin ensimmäinen pelaaja, joka siirtyy Riemusta KaDyyn. Otan rauhallisesti vastaan sen reaktion mikä Riemu-leiristä tulee”, Lukkari naurahtaa.

Lukkari pelasi kaudet 2014–16 Riemussa Liigaa, mitä ennen hän oli pelannut kotikaupungissaan Oulun Tervareissa muutaman liigaottelun.

“Tavoitteenani on ottaa tällä kaudella iso askel eteenpäin futsalpelaajana. Tämän tavoitteen eteen aion harjoitella laadukkaasti ja imeä tietoa huipputason valmennukseltamme sekä muilta pelaajilta”, mies valottaa siirtonsa taustoja.

“Joukkueemme on valmis tekemään töitä kehittymisen eteen. Tämän takia menestysmahdollisuutemme ovat tulevalla kaudella hyvät. UEFA:n Mestarien liigan pelit tulevat nopeasti, mutta teemme asioita niin että olemme mahdollisimman valmiita jo niissä peleissä. Kotimaan Liigassa tavoitteenamme on tietysti mestaruus”, Lukkari paaluttaa.

KaDyssa kolmatta vuottaan aloittava päävalmentaja Vasko Vujović on mielissään uudesta tulokkaasta:

“Teemu Lukkari on erittäin älykäs pelaaja, joka omaksuu ja soveltaa uutta taktista tietoa uskomattoman nopeasti. Hänestä tulee joukkueelle iso vahvistus; hänellä on valmiudet kasvaa yhdeksi alkavan kauden suurimmista yllättäjistä.”

Lämpimästi tervetuloa punamustiin, Teemu "ex-Riemu" Lukkari!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
Kategoriat