29.07.2019 Kokenut Juho Väinälä Tervareista Dynamoon
31.7.2019 18:03 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kokenut Juho Väinälä Tervareista Dynamoon

29.07.2019

KaDyn uusin sopimuspelaaja on Tervarien ja Sievi FS:n riveistä tuttu kasvo, Juho Väinälä.

Vainala_KaDyyn_2019.jpeg

Väinälä, 25, on pelannut Futsal-Liigassa kahdeksan kautta, joista kolme ensimmäistä Turun Pallokerhossa 2011–2014 ja sen jälkeen Oulun Tervareissa ja Sievi FS:ssä, jossa hän voitti Suomen mestaruuden kaudella 2016–17. KaDy-kannattajat muistavat kovalla asenteella kentällä taistelevan Väinälän eeppisestä kevään 2017 finaalisarjasta, jossa hän osui Monnarilla KaDyn verkkoon.

Väinälä oli vuosina 2016 ja 2017 mukana Sievin joukkueessa UEFA Futsal Cupissa, joten hän tuo Dynamoon lisää kokemusta kovista kansainvälisistä peleistä.


Tervareissa Väinälä pelasi neljä kautta, joista kauden 2017–18 Futsal-Ykkösessä. Viime kaudella Väinälä oli pelaamisen ohella Tervarien valmennustiimissä, mutta joukkue putosi takaisin Ykköseen. Futsal-Liigan pelaajien parhaimmistoon kuuluvalla Väinälällä ei vielä ole vyöllään maaotteluita, mutta mies on ollut jo TPK-aikanaan (2013) mukana Mićo Martićin maajoukkue-ehdokasleirillä.


“Opiskeluni eivät enää vaadi läsnäoloa Oulussa, joten maiseman vaihtaminen oli mahdollista. Koin, että KaDyssa on hyvät puitteet harjoitella ammattimaisesti ja kehittyä pelaajana, joten päätin hakeutua tänne”, Väinälä toteaa.


“Haluan kehittyä pelaajana kaikilla pelin osa-alueilla. Aluksi varsinkin taktisesti on lyhyessä ajassa opittava paljon. Kun harjoittelemme laadukkaasti ja keskittyneesti, niin voimme saavuttaa hyvän tuloksen Mestarien Liigassa ja kotimaan Futsal-Liigassa”, tulokas päättää.

vasko-2018-19.jpg


KaDyn päävalmentaja Vasko Vujović on tyytyväinen seuran uuteen hankintaan:


“Väinälä on ihanteellinen pelaaja tällaiseen joukkueeseen, jolla on hyökkäys- ja puolustusfilosofia. Hän liikkuu pallottomana hyvin luoden tilaa hyökkäysvariaatioille.”


“Lisäksi hän antaa harjoituksissa kaikkensa joka minuutti. Hänellä on ajatus mukana pelissä ja soturin luonne. En yllättyisi, jos hänen nimensä löytyisi lähitulevaisuudessa maajoukkueen rosterista”, montenegrolaisluotsi päättää.


Lämpimästi tervetuloa Jyväskylään ja Dynamoon, Juho!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat