25.07.2019 Lassi Lintula siirtyy KaDyyn!
31.7.2019 18:00 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Lassi Lintula siirtyy KaDyyn!

25.07.2019

Lassi Lintula siirtyy Kampuksen Dynamoon!

Ilves FS:n ja maajoukkueen paidoista tuttu Lassi Lintula siirtyy tulevalle kaudelle KaDyyn ja osallistuu Mestarien Liigan otteluihin. Lintulan uunituore sopimus on erittäin mieluinen uutinen kadylaisille. Ikäisekseen kokenut kovalaukauksinen pelaaja on tervetullut lisä joukkueeseen. Ilves-vuosilta on plakkarissa SM-pronssia. Viime liigakaudella aikakirjoihin kirjautuivat tehopisteet 24 (12+12).

Lassi kertoo pääsarjataso- ja maajoukkueurastaan:

"Ilves FSn ensimmäinen ja kauden ainoa peli minulle oli 2014-2015 ja seuraavalla kaudella olinkin jo enemmän mukana. Yhteensä pelasin Ilveksessä hieman yli 100 liigapeliä. Eka maaottelu 2016 ja maaotteluita tällä hetkellä 16."

Kampuksen Dynamoon siirtymistä Lassi taustoittaa seuraavasti:

"Sain myös opiskelupaikan Jyväskylästä, joten tänä kesänä siirtyminen Dynamoon kävi hyvinkin luonnollisesti. Ilves on pelaajalle hyvä paikka kehittyä, mutta koen tulleeni vielä hieman tasokkaampaan ja vaativampaan ympäristöön, jota kehitykseni ehkä tässä kohtaa myös vaatii."

Tavoitteet

"Henkilökohtaisina tavoitteina tulevalle kaudelle on olla isossa roolissa uudessa joukkueessa ja ottaa myös maajoukkeessa seuraava steppi eteenpäin (isompi rooli, enemmän minuutteja).

Chämppärin ekalla kierroksella ainakin Ranskan jengi tuottanee haasteita, mutta mikäli siitä mennään jatkoon niin Main Roundin arpa toi ”ihan ok lohkon”, josta on tsäänssit mennä jatkoon.

Liigassa vain yks ja ainoo tavote; nostella pyttyä keväällä."

(Kuva: Ilves FS nettitoimitus)

Ave Lassi - tervetuloa KaDy-perheeseen!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat