02.07.2019	KaDy etsii joukkueenjohtajaa miesten edustusjoukkueelle
SeuraJulkaistu: 31.07.2019 00.00

02.07.2019 KaDy etsii joukkueenjohtajaa miesten edustusjoukkueelle

02.07.2019

Mestarijoukkueelle johtaja haussa

Ave Huge! Kiitos, Grazie, Thank You, Xie Xie, Spasibo!

Futsalin hallitseva Suomen mestari Kampuksen Dynamo hakee edustusjoukkueelle joukkueenjohtajaa. Joukkueen johdossa kolme vuotta aktiivisesti toiminut Juha "Huge" Huusko keskittää aikaansa perheenisän rooliin. Tänä aikana joukkue ja seura ovat kehittyneet merkittävästi ja menestyneet voittaen kaksi Suomen mestaruutta. Nöyrin kiitos Hugelle ja tsemppiä kaikista tärkeimpiin tehtäviin mitä miehelle voi olla tarjolla!huge-2018-2019.jpg

Mukaan futsalin huipulle

Edustusjoukkueen joukkueenjohtajana pääset seuraamaan huippu-urheilua ja kansainvälisen tason valmennusta läheltä. Päävalmentaja Vasko "Mister Golden Coach" Vujovic on kesällä käynyt koulutuksissa Espanjassa ja hakenut mausteita ensi kauden mestaruuspaellan paisteluun vahvan valmennustiiminsä kanssa - uusia nimiä tullaan julkistamaan! Pääset myös omalla tekemisellä vaikuttamaan asioin ja olet valmis kehittymään ja kehittämään toimintaa kanssamme. Joukkue koostuu sekä kokeneista, että nuorista nälkäisistä futsalistoista.


Seuran aktiivinen organisaatio tukee sinua tehtävässäsi. Juha Huusko perehdyttää sinua tehtävään hyvin.

Sinua odottavat Futsalin Mestarien Liigan kierrokset ja kotimaan Futsal-Liiga. Hyppää kyytiin nyt ja mennään Eurooppaan. Monenlaista muutakin kivaa twistiä on Kady-perhe juoninut tulevaan kauteen - stay tuned everybody!

Lisätietoja


Lisätietoja tehtävästä tai muusta mieltäsi askarruttavasta asiasta saat jojo Juha Huuskolta 045 631 1376. Vapaamuotoiset kiinnostuksen ilmaukset pyydämme lähettämään osoitteeseen yllapito@kadyfutsal.net

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.