08.03.2019 ENNAKKO: Runkosarja huipentuu viikonloppuna!
31.7.2019 17:00 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Runkosarja huipentuu viikonloppuna!

08.03.2019

Futsal-Liigan 22. kierros

Lauantai 9.3.2019 klo 16
Monitoimitalo, Jyväskylä

Liput:
Aikuiset 10€
Alennusryhmät 5€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja 7–17-vuotiaat)

Facebook-tapahtuma

kady-logo300px.png

sovo_futsal_logo.png

Runkosarjan voitto ratkeaa lopullisesti tulevana viikonloppuna, kun hallitseva Suomen mestari Kampuksen Dynamo kohtaa lauantaina viimeisellä liigakierroksella hirviöluolassa Someron Voiman. KaDy oli tulessa pari viikkoa takaperin Espoossa, SoVo puolestaan pelasi viime viikonloppuna kotonaan GFT:tä vastaan. Molemmat joutuivat nöyrtymään Espoon Kultaisille. Joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi joulukuussa Somerolla, jossa vääntö oli tiukkaa loppuun saakka. SoVo taisteli pisteistä loppuun saakka tosissaan, mutta dynamolaisten rutiini ja erikoistilannepelaaminen ratkaisivat 3-4 voiton vierasjoukkueelle.

SoVo-KaDy_vastahyokkays_Christoffer_Enckelman.jpgJoukkueet taistelivat pisteistä Somerolla (kuva Christoffer Enckelman)

Dynamo on ollut vahva läpi syksyn ja alkutalven, vaikka se hävisikin kaksi viimeistä otteluaan vieraissa Sievi FS:lle ja GFT:lle. Myös Leijona FS teroitti kyntensä KaDyyn parin viikon takaisessa Final4-turnauksessa pudottaen dynamolaiset finaalista. Erikoistilanteet ovat olleet dynamolaisten vahvuus läpi kauden, näistä kuvioista on ratkaistu monta peliä ottelujen loppuhetkillä. Tammikuussa KaDy rökitti vastustajiaan murskalukemin, mutta viime peleissä kotijoukkueen ykköstykit ovat olleet tukossa. Vastustajat ovat iskeneet kiinni dynamolaisten jopa hieman robottimaiseen pallonpyöritykseen ja pitäneet punamustat poissa maalinedustalta. Palloa on jouduttu pyörittämään liikaa viivan tuntumassa tai omassa päässä, ja sieltä maalinteko on tunnetusti hankalampaa. Toisaalta tolpat ovat olleet kotijoukkueen kannalta liikaa edessä, eikä onni ole ollut myötä kaikissa tilanteissa.

Dynamolaiset ovat saaneet joukkoihinsa uuden portugalilaisvahvistuksen David José Devignaud Parenten.Portugalilaisseurasta AD Fundãosta Jyväskylään aikaisemmin viikolla saapunut mies lienee mukana kokoonpanossa heti lauantaina. Miehen otteita kannattaakin seurata mielenkiinnolla. KaDy haluaa voittaa runkosarjan ja laittanee myllyn pyörimään täydellä voimalla viimeisessä ottelussa.

KaDy-SoVo-22.10.2017-Komik-maali.jpgMikko Kytölä pahanteossa SoVon maalilla

SoVolla puolestaan on alla neljän ottelun tappioputki, sillä somerolaiset voittivat viimeksi tammikuun lopussa JoSePan. Joukkue hävisi mm. Sievi FS:lle ja pahimmalle pudotuspelivastustajalleen Ilves FS:lle helmikuun aikana. Somerolla taistellaan vielä tiukasti sijaa paremmasta sarjasijoituksesta ja ennakolta astetta helpommasta playoff-vastustajasta. SoVo valinnee pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle mieluummin vastaansa Ilveksen GFT:n sijaan. Juuri GFT vieraili Somerolla viime viikonloppuna 3 pisteen arvoisesti, joten SoVo laittanee kaiken peliin tulevana lauantaina Jyväskylässä välttääkseen kohtaamasta espoolaiset jatkossa. SoVon tiedotteen mukaan vierasjoukkueen joukkoihin paluun tekee Arber Istrefi. Kuinka löytyy yhteinen sävel maalipörssin ykkösnimi Gesim Vocan kanssa? Pystyykö KaDy pitämään runkosarjan ykköspaikan loppuun saakka?

Ottelu on katsottavissa myös Futsal-liiga TV:n kautta.

KaDy vs. SoVo kautta aikojen Futsal-Liigassa ja Final Four -turnauksessa

13 voittoa, 3 tappiota (maaliero 74–43)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat