21.02.2019 ENNAKKO: Kärkikamppailu GFT:n vieraana
31.7.2019 16:56 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kärkikamppailu GFT:n vieraana

21.02.2019

Golden Futsal Team - Kampuksen Dynamo

Lauantaina 23.2.2019 klo 16
Opinmäen koulu, Espoo

gft_logo.pngkady-logo300px.png

Pudotuspelit lähenevät, ja Dynamo matkustaa GFT:n vieraaksi runkosarjan toiseksi viimeiseen otteluun. KaDy on pisteen päässä päässä runkosarjan voiton varmistamisesta, mutta edellisten keskinäisten ottelun putken voittanut GFT, sarjakakkonen, tuskin antaa mitään helpolla.

KaDy-GFT-intala-maali-16-12-2018-505px.jpg

Tero Intala maalasi GFT-verkkoon syksyllä, mutta vieraat veivät voiton. Kuva: Sami Virtanen

Dynamo aloitti vuoden voittojen sarjalla, vieläpä melkoisen komeilla numeroilla: kuuden pelin maaliero oli 45-9. Helmikuun ohjelma on kuitenkin ollut odotetun kova. Ensin Ilves onnistui hakemaan Monnarilta pisteen, ja Sievi voitti KaDyn tiukassa pelissä kotonaan. Final Four -turnaus jäi KaDyn osalta yhteen peliin, kun Leijona vei voiton voittomaalikilpailussa.

Tasaisen Leijona-pelin valopilkkuja oli kolmesta liigapelistä puuttuneen Kristijan Radinin paluu kokoonpanoon. Vasko Vujovićilla pitäisikin olla kasassa priimapaletti espoolaisia vastaan. Liigan tammikuun kuukauden pelaajaksi valittu Sergei Korsunov (oik.) on ollut liekeissä ja iskenyt jo tehot 18+16. "Sege" on sarjan pistepörssin kolmonen, ja Newton Jr. ja Jani Korpela tulevat heti kintereillä, jos kohta tulee "Geftin" kippari Panu Autiokin.sege-2018-19.jpg

Myös GFT:n alkukauteen mahtuu onnistumisia ja takaiskuja. Leijona ei ollut kukistettavissa kotonaan, mutta Sievistä "Kultaiset" hakivat komean 3-8-voiton. Ville Sihvosen luotsaama espoolaisryhmä on saanut pelinsä kulkemaan hyvin, eikä Miika "Maagi" Hosion lähtö Italiaan Jukka Kytölänseurakaveriksi ole näkynyt tuloksissa ainakaan liian pahasti. Yhden ottelun Leijonaa vähemmän pelanneena GFT on 42 pisteessä, kolmantena tulevan LeiFin ollessa yhden voiton verran perässä. Jos KaDy ei enää nappaisi runkosarjassa pisteitä, kumpainenkin voisi vielä päästä tasapisteisiin.

GFT on toinen joukkue, jota KaDy ei ole tällä kaudella voittanut, toinen on Sievi FS. Sievin Dynamo voitti viime kaudella molemmissa kohtaamisissa, mutta espoolaiset ovat kaatuneet edellisen kerran pudotuspeleissä kaksi vuotta sitten, kun Dynamo lähetti heidät ennenaikaiselle kesälomalle. Luvassa on siis tiukka ja intensiivinen ottelu, pudotuspelien henkeen.

Peli on katsottavissa suorana osoitteessa Futsal-Liiga.tv.

KaDy vs. GFT kautta aikojen (Futsal-liiga pudotuspeleineen, Futsal Cup):

13 voittoa, 1 tasapeli, 15 tappiota (maaliero 78–76)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat