25.01.2019 ENNAKKO: Härkäviikot päätökseen Pirkkalassa
31.7.2019 16:43 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Härkäviikot päätökseen Pirkkalassa

25.01.2019

Futsal-liigan 18. kierros

Lauantaina 26.1.2019 klo 15
Pirkkalan liikuntatalo

Kampuksen Dynamon tammikuun härkäviikot huipentuvat lauantaina Pirkkalassa, jonne se matkustaa PJK:n vieraaksi.Sarjakärki KaDy porhaltaa liigan piikkipaikalla allaan runsasmaaliset voitot kaikista alkuvuoden peleistä. PJK taas taistelee sarjapaikastaan Oulun Tervareiden ja FC Kemin kanssa, ja tarvitsee kipeästi lisäpisteitä tulevista peleistä. Alkusyksystä joukkueet kohtasivat Jyväskylässä, jolloin sarjakärki oli tyly isäntä vierailijoille; PJK jäi tuossa ottelussa selkeästi jalkoihin 9-1.

Dynamo-soturit ovat taistelleet tähän saakka puhtaalla pelillä tammikuun otteluruuhkan läpi; viidestä pelistä on plakkarissa yhtä monta voittoa. Toisaalta KaDylla on ollut vastassaan ennakolta hieman heikompia joukkueita, ja vaikka mm. Oulun Tervarit laittoivat dynamolaiset ahtaalle viikon takaisessa ottelussa, ei sarjakärjellä ole todellisuudessa ollut suurta hätää missään vaiheessa. Isompaan testiin dynamolaiset joutunevat maaottelutauon jälkeen, kun vastaan asettuvat vieraisssa mm. GFT ja Sievi FS. Nuo joukkueet ovatkin ainoat, jotka ovat pystyneet tällä kaudella pisteitä KaDylta napsimaan.

PJK:n vuosi on käynnistynyt hieman kaksijakoisissa tunnelmissa: viime viikon lauantaina se nappasi täydet pisteet Mad Maxilta, mutta sitä edellisenä tuplaviikonloppuna hävisi pahimmille kilpakumppaneilleen JoSePalle ja PP-70:lle. Joukkue tarvitsee kipeästi pisteitä säilyttääkseen paikkansa liigassa, ja on varmasti yllätysvalmis haastaja. Kaikki muistanevat joulukuun trillerin GFT:a vastaan, joka päättyi huikeiden vaiheiden jälkeen PJK:n 7-5 voittoon. Kotijoukkue on saanut kapteeninsa ja ykköstykkinsä Miikka Mörön takaisin kokoonpanoon pelikiellon jälkeen. Pirkanmaalaisten urakka liigassa jatkuu maajoukkuetauon jälkeen vieraskiertueella. Ensin vastaan asettuu Oulun Tervarit liigapaikan kannalta tuikitärkeässä ottelussa, ja muutamaa päivää myöhemmin Ilves FS Pirkanmaan paikallistaistossa.

KaDy-PJK-4.11.2018-maalia-juhlitaan.jpg

Tuttu nelikko kuritti mm. FC Kemiä

KaDyn ykköstykit ovat löytäneet yhteisen pelisävelen viimeistään alkuvuoden aikana, ja pallo on liikkunut kauniiden syöttökuvioiden päätteeksi tossusta toiseen. Vastustajan maaliverkko on soinut ahkerasti; viidessä ottelussa verkot ovat pölisseet yhteensä 37 kertaa. Mikko Kytölän korttitili kuitenkin täyttyi keskiviikon JoSePa-matsissa, joten dynamo-soturit joutuvat astelemaan areenalle ilman kapteeniaan. Sota ei kuitenkaan yhtä miestä kaipaa, vaikka Kytölä on ollut mies paikallaan erikoistilanteissa ja pohjapelaajana. Ratkaisijoita löytyy kuitenkin laajalta rintamalta, ja mm. Kristijan Radin on ollut Newton Jr. lisäksi hyvässä maalivireessä. Miehet ovat mättäneet yhteensä 11 maalia kolmessa viime pelissä. Myös ikitaistelija Arash Muridiyazd on saanut enemmän peliaikaa ja päässyt mukavasti pisteiden makuun.

KaDy-GFT-Komik-16-12-2018-505px.jpg

Dynamolaiset joutuvat tulemaan toimeen ilman kapteeniaan

Viime kohtaamisessa KaDyn silloinen tuore vahvistus Newton Jr. nautiskeli uuden kotiyleisönsä edessä latomalla PJK-häkkiin peräti viisi maalia. Samanlaista ilotulitusta voitaneen odottaa myös tässä kohtaamisessa, sen verran hyvällä pelipäällä aurinkoenergiaa täynnä oleva brassi on ollut. Väsymys tosin painaa varmasti vierasjoukkueen punteissa, ja siinä onkin PJK:n iskun paikka. Miten käy, se selviää lauantaina 26.1. klo 15 alkaen.

KaDy-PJK kautta aikain:

10 ottelua, 9 voittoa, 1 jatkoaikatappio (maaliero 58-20)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat