18.01.2019 Jukka Kytölä vuoden futsalista 2018
31.7.2019 16:38 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Jukka Kytölä vuoden futsalista 2018

18.01.2019

Suomen futsalmaajoukkueen luottopelaaja ja useita kertoja Palloliiton toimesta parhaana puolustuspelaajana palkittu Jukka Kytölä on valittu vuoden 2018 futsalistaksi Urheilutoimittajien keskuudessa. Tunnustus oli dynamolaistaustaiselle Kytölälle jo toinen peräkkäinen. Oman maalin edustalla tehokkaana häärivä puolustaja iskee myös tarvittaessa palloja vastustajan verkkoon, ja onkin vuodesta toiseen pistepörssissä joukkueensa parhaita tehomiehiä.

KaDy-Riemu-16.2.2018-KajukjaSampy_kuvaVirtanen.jpgKajuk pahanteossa viime vuoden derbyssä Liikunnan Riemua vastaan

Italian Serie 2A:ssa Mantovassa pelaava Kytölä on edustanut Kampuksen Dynamoa vuodet 2005-2013 ja 2014-2018. Viime vuonna Kajuk oli voittamassa Suomen mestaruutta KaDyssa yhdessä veljensä Mikon kanssa. Kytölän veljekset ovat dominoineet vuoden futsalistoina, sillä ennen Jukan tuplavalintaa kunnian sai fratelleista vanhempi, Mikko, vuosina 2015 ja 2016.

kajuk-2017-18.jpgNettitoimitus tavoitti Kajukin Italiasta:

- Kalenterivuosi 2018 on varmastikin urani toistaiseksi merkittävin vuosi futsal-kentillä ja tunnen eläväni parhaita vuosia futsal-pelaajana. Olen pysynyt hyvässä tikkarissa ilman suurempia loukkaantumisia ja ylipäätään saanut treenata paljon ammattimaisessa ympäristössä. Tietenkin vuosi toi itselleni myös merkittäviä saavutuksia, kuten Suomen mestaruus, Final Four - turnauksen voitto, Uefa Futsal Champions Leaguen pelit, sopimus ulkomaille hyvään joukkueeseen sekä PM-turnauksen voitto. Nämä seikat varmasti painavat vuoden futsal-pelaajan valinnassa.

- Minulle saavutuksia tärkeämpää on kuitenkin päivittäinen työnteko kentällä, ammattimainen suhtautuminen lajiin sekä halu kehittyä entistä kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi yrityksen ja erehdyksen kautta. Futsal on itselleni elämäntapa ja haluan etsiä omia rajojani myös Suomen ulkopuolella.

- Itse haluan nähdä tämän parhaan pelaajan tunnustuksen tulevan omistautumisesta lajia kohtaan ja toivon että pystyn jo jonkin verran kokeneempana pelaajana näyttämään esimerkkiä muille innokkaille futsalistoille, joita Suomessa on nousemassa kovaa vauhtia lisää.

- Grazie!


Lisätietoja valinnoista ja lajien parhaista voi lukea täältä.

   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat