07.01.2019	Nikola Vidakovi? palaa Montenegroon - lue jäähyväishaastattelu
SeuraJulkaistu: 31.07.2019 00.00

07.01.2019 Nikola Vidakovi? palaa Montenegroon - lue jäähyväishaastattelu

07.01.2019

KaDy-MadMax-13.10.2018-NIKOLA-505px.jpg

KaDyn seurajohto on purkanut montenegrolaispelaaja Nikola Vidakovićin sopimuksen syyskierroksen jälkeen. 24-vuotias Vidaković on joulunpyhinä palannut kotimaahansa, jossa hän etsii uutta seuraa kilpakauden 2018–19 jälkipuoliskolle.

Nikola Vidaković liittyi KaDyn treenivahvuuteen heinäkuun lopussa Serbian maajoukkuepelaaja Kristijan Radinin kanssa. Hän esiintyi KaDy-paidassa Liigan syyskierroksen kaikissa 11 ottelussa ja tehomerkintöjä kertyi mukavasti 3 + 2. Vidaković oli mukana myös KaDyn historian ensimmäisellä Mestarien Liiga -visiitillä sekä Nordic Champions Cupissa. Kaikkiaan Vidaković pelasi Dynamossa 24 ottelua tehoilla 6 + 2.nikola-2018-19.jpg

Syynä sopimuksen purkamiselle on se, ettei Vidaković saanut hyvästä asenteestaan ja pivot-avuistaan huolimatta paljoa peliaikaa Dynamon nimivahvassa joukkueessa, joten joukkueen on luontevinta jatkaa kautta vain kahden ulkomaanvahvistuksen kanssa (Radin, Newton Jr.). Toistaiseksi montenegrolaisvalmentaja Vasko Vujović ja KaDyn seurajohto eivät ole täydentämässä joukkuetta, vaan KaDy jatkaa kautta 3 maalivahdin ja 12 kenttäpelaajan rosterilla.

Nikola Vidaković antoi joulun välipäivinä KaDyn nettitoimitukselle jäähyväishaastattelun:

– Olen viihtynyt erittäin hyvin nämä viisi kuukautta KaDyssa. Kaikki dynamolaiset ovat hyviä ihmisiä, samoin pelaajat. KaDy on hyvin organisoitu seura.

– Jyväskylä on erittäin mukava kaupunki ja Suomi on mukava maa; nautin täällä olostani. Vaikkeivät ihmiset aina ensi kohtaamisella vaikuta ystävällisiltä tai auttavaisilta, sain aina ongelmiin avokätisesti apua ja neuvoja.

– Mitä omaan suoritukseeni tulee, tulin Dynamoon saadakseni uusia haasteita ja kehittyäkseni pelaajana. Kehityin mielestäni paljon syksyn aikana. Palaan kuitenkin nyt Montenegroon. Pääsarja ei ole niin kovatasoinen kuin Suomessa eikä siellä pääse kehittymään pelaajana niin hyvin kuin Suomessa, mutta jokainen meistä on onnellinen kotonaan.

– Luulen että KaDy uusii mestaruutensa tänä vuonna, koska joukkueessa on erinomaisia pelaajia, taktista osaamista ja hyvä joukkuehenki. Toivotan onnea Dynamolle!

Kampuksen Dynamo kiittää Nikolaa!

Puno ti hvala, Nikola!

KADY-SuperCup-2018-19-NIKOLA-505.jpg

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.