14.12.2018 TUPLAENNAKKO: Someron Voima vs. Forza Dynamo! GFT hirviöluolaan!
31.7.2019 11:24 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Someron Voima vs. Forza Dynamo! GFT hirviöluolaan!

14.12.2018

ENNAKKO: Kärkikolmikkomatseja edessä!


15.12.2018 16:00 SoVo – KaDy, Someron monitoimitalo

16.12.2018 14:00 KaDy – GFT, Jyväskylän Monnari

Facebook-tapahtuma

Kampuksen Dynamon viikonlopusta ei toimintaa puutu, kun käydään vieraana Somerolla ja Golden Futsal Team levittäytyy Monnarin parketille. Voitokas Keski-Suomen derby JoSePaa vastaan antoi Dynamolle hyvän valmistautumisen näihin peleihin. GFT voitti SoVon 6–2 keskiviikkona Espoossa.

SoVo on ollut hyvässä lennossa ja majailee kolmannella sijalla sarjassa, viisi pistettä KaDyn perässä ja kaksi pistettä toisena olevan GFT:n jälkeen. SoVolla on yksi peli enemmän pelattuna, kuin toisilla kärkitroikassa. SoVon Gezim Voca ja Mergim Bushi johtavat kaksissa miehin liigan pistepörssiä.

Viime kaudella alavireinen, jo puolivälierävaiheessa kesälomille passitettu GFT sai tänä syksynä vahvistuksekseen ex-kadylaisen Miika Hosion, joka on mättänyt maaleja myös etelän miesten ketjussa tutun maagiseen tyyliinsä. Osumia on kaudelle jo peräti kymmenen kappaletta, millä kilvoitellaan liigan maalintekijöiden kärkimittelöissä. Sunnuntain peliin Hosio ei kuitenkaan pääse, sillä hän on testissä Jukka Kytölän seurassa Italian Mantovassa.

Hosion lisäksi GFT:n kovia luita ovat varsinkin maajoukkueen kapteeni Panu Autio ja maalivahti Antti Koivumäki. Panu Autio on iskussa ja twitterissä on pyörinyt ”vähintään epävirallinen kauden maali”, jossa takazippaillaan ja neppaillaan SoVon puolustus ja maalivahti näyttävästi kebapkioskille. KaDyn puolustuksen ja Juha-Matti Savolaisen on pidettävä Autio aisoissa. KaDyn tähtien, etenkin Newtonin, Sergei Korsunovin ja Jani Korpelan täytyy löytää väylä Koivumäen ohittamiseksi.

KaDy-SoVo-22.10.2017-Komik-maali.jpg

KaDyn ja Suomen maajoukkueen pelaaja Sergei Korsunov kommentoi:

”Viikonloppuna kaksi kovaa peliä. Peleistä on ollut hetken taukoa, joten ollaan saatu harjoitella kovempaa tauon aikana. SoVo on pelannut tällä kaudella todella hyvin ilman Istrefiä ja monet pelaajat ovat nostaneet tasoaan. GFT on aina kova ja ovat aloittaneet hyvin tällä kaudella. Syksyn pelit on mennyt odotetusti mutta paljon töitä on edessä koska ollaan edelleen rakennusvaiheessa. Kiva päästä pelaamaan kotiyleisön edessä. Varmasti tulee olemaan hyvä ja tiukka peli GFT:tä vastaan koska heillä on paljon laadukkaita pelaajia ja ovat hyvin organisoitu joukkue. Täytyy myös muistaa sen että he ovat ainoa joukkue viime kaudella joka on voittanut meidät runkosarjassa kahdesti.

Tauolle sarjakärkenä tavoitteena

Dynamo haluaa tietenkin jäädä joulutauolle sarjakärkenä, asemassa, jota se on pitänyt koko syksyn ajan varmoin ottein häviämättä kertaakaan varsinaisella peliajalla ja rankkareilla vain kerran taipuen. Viikonvaihde näyttää, mitkä ovat sarjan kolmen parhaan joukkueen keskinäiset asetelmat kauden tässä vaiheessa.

KaDy vs. SoVo kautta aikojen Futsal-Liigassa ja Final Four -turnauksessa

12 voittoa, 3 tappiota (maaliero 70–40)

KaDy vs. GFT kautta aikojen (Futsal-liiga pudotuspeleineen, Futsal Cup):

13 voittoa, 1 tasapeli, 14 tappiota (maaliero 77–73)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat