10.12.2018	KaDylla uusi hallitus, toiminnanjohtaja ja junioripäällikkö
SeuraJulkaistu: 31.07.2019 00.00

10.12.2018 KaDylla uusi hallitus, toiminnanjohtaja ja junioripäällikkö

10.12.2018

Kampuksen Dynamon vuosikokous pidettiin marraskuun lopussa ja seuralle valittiin uusi hallitus.

Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin jäsenten ehdottamana Matti Nieminen, joka takavuosina luuti menestyksekkäästi miesten jalkapallojoukkueen topparina. Muut hallituksen jäsenet ovat Soile Juntunen, Anne Korkia-aho, Samu Kytölä ja Marko Vestola sekä varajäsenet Riku Bucht ja Ville Ruuska.

Seuralle on myös syksyllä palkattu ensimmäiset työntekijät. KaDylle päätettiin kesällä perustaa toiminnanjohtajan positio ja tiukan hakuprosessin jälkeen seura päätti palkata Marko Laaksosentoiminnanjohtajaksi syyskuusta alkaen. Laaksonen oli jo aikanaan perustamassa seuraa vuonna 1995 ja toimi myös puheenjohtajana 1995-98. Tämän jälkeen Laaksonen hoiti muun muassa Jyväskylän Taitoluisteluseuran puheenjohtajan postia ja oli myös mukana Helsingin Taitoluisteluklubin hallituksessa.

Laaksosella on myös vankka kokemus yritysmaailmasta, sillä hän toimi Kampus Datan toimitusjohtajana kymmenen komik-2018-19.jpgvuotta ja perusti muutama vuosi takaperin oman yrityksen, iLaakso IT Oy:n.

Toiseksi pestiksi KaDy päätti kesällä perustaa junioripäällikön viran. Tiukan valintaprosessin jälkeen toimeen valittiin syyskuussa Mikko Kytölä (oik.).

Suomen maajoukkueen kantaviin voimiin kuuluva ja KaDyn edustusjoukkueen kapteenina toimiva Kytölä on toiminut KaDyn futsal-kerhojen vetäjänä jo pitkään yhdessä veljensä Jukka Kytölän kanssa. Kerhot ovat saaneet erittäin hyvää palautetta vanhemmilta toimintansa aikana.

Mikko Kytölä toimii parhaillaan myös menestystä niittäneen KaDyn B-tyttöjen valmentajana.

Kummatkin toimet ovat puolipäiväisiä.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.