24.10.201 KaDy ja seuran yhteistyökumppanit tekevät hyvää
31.7.2019 11:02 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KaDy ja seuran yhteistyökumppanit tekevät hyvää

24.10.2018 11:15

Kampuksen Dynamo on aloittanut yhteistyökumppaniensa avustuksella "KaDy tekee hyvää" -kampanjan, jonka puitteissa lahjoitamme yhteistyökumppaniemme tuella yhteensä vähintään 100 kappaletta KaDyn miesten Futsal-liigajoukkueen tämän kauden kausikortteja Hope ry:n ja Jyväskylän kaupungin sosiaalitoimen kautta hyväntekeväisyyteen.Tarkoituksenamme on tällä tavalla tarjota urheiluelämyksiä etenkin vähävaraisille perheille ja toivomme myös kausikortilla saatavien lukuisten yhteistyökumppaneidemme tarjoamien etujen auttavan osaltaan perheiden arkea.

Ohessa Hope Jyväskylän edustajan mietteitä kausikorttilahjoitusta koskien:

Olemme saaneet perheiltä iloisia viestejä koskien kausikortteja. Futsal on laji, jota on mukava mennä seuraamaan koko perheen kanssa. Hope Jyväskylä tietysti myös kiittää lahjoituksesta ja kausikortin mukana tuli tosiaan monia kivoja etuja, joita vähävaraiset perheet voivat mahdollisuuksien mukaan käyttää.

Pääset mukaan kampanjaan kausikortteja lahjoittamaan täyttämällä KaDyn nettisivujen lomakkeen ja mainitsemalla lomakkeen "lisätietoja"-kohdassa "KaDy tekee hyvää" - tällöin emme postita korttia/kortteja Sinulle, vaan välitämme nämä suoraan kumppaneillemme eteenpäin!

KaDy_tekee_hyvaa_2018.jpg


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat