23.09.2018 ENNAKKO: JoSePa sunnuntai-illan vieraaksi Monnarille
30.7.2019 15:19 Uutiset / Jaoston pääsivusto

JoSePa sunnuntai-illan vieraaksi Monnarille

23.09.2018

su 23.9.2018

Harjoitusottelu

KaDy – JoSePa

Monnari klo 19.00

kady-logo300px.png

Josepa_logo1.jpg

Vapaa pääsy – kausikortteja myynnissä!

Sandefjord-peli-tunnelma-30.8.2018-505px.jpg

KaDyn kalenterissa on vielä yksi harjoitusottelu ennen liigakauden aloitusottelua. Vastus tulee eteläisestä Keski-Suomesta: keväällä upeasti Ykkösestä Liigaan noussut Joutsan Seudun Pallo palaa ”rikospaikalle”, jossa he kuusi kuukautta sitten pudottivat Riemun karsintasarjan toisessa ottelussa.

rautiainen-2017-18.jpg

JoSePa:sta mielenkiintoisen vastustajan tekee paitsi nousijan nälkä ja paikallisväri myös joutsalaisten riveissä olevat useat ex-dynamolaiset. Jo ennestään Tarkko Savela ja maalivahti Aake Partio ovat olleet Joutsassa suuren roolin pelaajia; kesän siirtoikkunassa Nelostietä etelään loikkasivat myös Markus Rautiainen (oikealla vielä KaDy-paidassa),Jose Ikonen, Jesse Kalliokoski ja Jere Keskinen. Ainakin teoriassa kentällä saattaa siis sunnuntaina olla jopa täydet 10 ”dynamolaista”. Toisessa ajatusleikissä vierasjoukkue voisi juoksuttaa parketille enemmän futsalin SM-mitalisteja kuin Dynamo.

KaDy hioo liiga- ja eurokenttäkuvioitaan kuntoon kokoonpanolla, josta puuttuu Serbian maajoukkuemies Kristijan Radin. Parketilla nähdään sen sijaan testijaksolla oleva brasilialainen Newton de Souza Queiroz Jr.

KaDyn ja JoSePan edustusjoukkueet eivät ole koskaan kohdanneet kilpailullisessa ottelussa; kaksi vuotta sitten KaDy voitti harjoitusottelun Joutsassa niukasti 1–3. Lisäksi KaDy II ja KaDy III ovat pelanneet useita otteluita JoSePa:a vastaan alueellisissa ja piirin sarjoissa, useimmiten tappiollisesti. JoSePa oli myös KaDyn farmiseura kaksi kautta, joten yhteistyö happy futsal family -hengessä on tuttua.

Kenraaliharjoitus vihelletään käyntiin sunnuntaina klo 19.00 Monnarilla. Otteluun on vapaa pääsy ja paikalla on myynnissä kausikortteja.

* * *

KaDyn Futsal-Liigan avausottelu LeiF:iä vastaan pelataan sunnuntaina 30.9. Monnarilla klo 16.00.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat