18.05.2018 Mestarijoukkue nimi nimeltä
30.7.2019 12:27 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Mestarijoukkue nimi nimeltä

18.05.2018

Kampuksen Dynamo: miesten futsalin Suomen mestarit 2017–18

He voittivat mestaruuden: KaDyn kultajoukkue, valmennus ja taustat.

Pelaaja pelaajalta

savolainen-2017-18.jpgJUHA-MATTI SAVOLAINEN (mv) – ”Juppis” tuli Oulusta hakemaan pokaalia ja lunasti sen viimein kolmannella KaDy-kaudellaan. Aivan huippukausi ja vyölle läjäpäin otteluja sekä pisteitä voittaneita torjuntoja. Kirsikkana kauden mestaruuskakussa oli uskomaton maali välierissä.

laitinen-2017-18.jpgNIILA-VILLE LAITINEN(mv) Mukana alusta saakka, eikä kotikatsomon kulttipelaajan rooli kalvennut helmikuisen käsivamman myötä kaventuneesta peliajasta huolimatta. Nollapelit lähtevät edelleen tuosta noin vaan, kuten sarjan katkaissut puolivälierä näytti.

komik-2017-18.jpgMIKKO KYTÖLÄ (C) – ”Il Capitano” oli odotetusti Vujovićin pelisysteemin kulmakiviä. Keväällä ei pikkuloukkaantumisen vaivaamana aivan parhaassa tikissään, mutta painoi oman pallonryöstönsä perään ikimuistoisen mestaruusmaalin ja polttomerkitsi nimensä entistä syvemmälle punamustaan seurahistoriaan.

kajuk-2017-18.jpgJUKKA KYTÖLÄ (A) – Mikä ei ”Kajukilta” taivu, sitä ei futsalkentällä tarvita. Kivenkova puolustuksessa ja kokonaisvaltaisen tehokas hyökkäyksessä. Jaksaa loputtomiin ja vaatii niin itseltään kuin pelitovereiltaan paljon. Huippu-urheilja.

korsunov-2017-18.jpgSERGEI KORSUNOV – Futsalkenttien herrasmiehen vasuri takoi kovaa jälkeä niin kulmaluupeista kuin muualtakin. Erittäin varma kymmenmetristen viimeistelijä, jollaista asetta Dynamo on ollut jo vuosia vaille. Rauhallinen ja kannustava olemus, erittäin pidetty pelikaveri.

rautiainen-2017-18.jpgMARKUS RAUTIAINEN – Vakiokasvo rotaatiossa, rahkeita entistä suurempaankin rooliin on. Laitahaastajana todellinen täsmäase, maan vikkelimpiä jalkoja. Painavalta kudilta tulevaisuudessa enemmänkin tehoja? Alkukaudesta ratkaisi Dynamolle tärkeitä sarjapisteitä, jotka siivittivät runkosarjan ykkössijaan.

korpela-2017-18.jpgJANI KORPELA – Syyskausi sujui pelikenttien ohella myös puolustusvoimissa, mikä söi terää harjoittelulta. Keväällä esiin astui yksi joukkueen kantavimmista voimia: kovuutta, liikettä, huikeaa itseluottamusta sekä kosolti tärkeitä maaleja. Suomalaisen futsalin tulevaisuus.

muridiyazd-2017-18.jpgARASH MURIDIYAZD – Nurkumaton punamustan palvelija, rooli aiempia kausia kapeampi mutta fiksuna pelimiehenä täyttää aina rotaatiossa tonttinsa sataprosenttisesti. Tyylikkäällä pallorosvolla vielä pomminvarmasti monta pelivuotta tankissa.

ikonen-2017-18.jpgJOSE IKONEN – Käytännössä koko kauden Jukka Kytölän stunttina pohjapelaajana, eikä toteutuksessa moitteen sijaa. Nöyrää, simppeliä ja väsymätöntä tekemistä, jonka palkintona vielä muutama maalikin.

hosio-2017-18.jpgMIIKA HOSIO – ”Maagi” palasi Espoon- ja Italian-kierrokseltaan Jyväskylään jalostuneena. Maaliahneus ja hyökkäyspään viekkaus täysin entisellään ja nykyisellään velmu arvostetaan piireissä valtakunnan parhaaksi 1 vs 1- puolustajaksi.

kalliokoski-2017-18.jpgJESSE KALLIOKOSKI – Kokkolan monitoimikone heitettiin neljännessä finaalissa isoille minuuteille, ja hän vastasi pyyntöön upeasti. Koppipelaajien aatelia ja kiusallinen vastustaja. Haters gonna hate but lovers will love.

rinne-2017-18.jpgJUHO RINNE – Alkukaudesta suuremmalla vastuulla, kun pivotille oli kysyntää; ulottuvana ja urheilullisena kaverina hoiteli roolin ja nakutti parit nätit kaapit kaupan päälle. Loppukaudesta peliaika jäi vähemmälle kaikkien maajoukkuemiesten ollessa yhtä aikaa rosterissa. Kantoi rotaatiopelaajan vaikean mutta tärkeän roolin.

intala-2017-18.jpgTERO INTALA – KaDy-debytantin kausi valui suureksi osaksi hiekkaan pienempien loukkaantumisten ja lopulta nilkkaleikkauksen tähden. Ehti kuitenkin näyttää taitojaan treeneissä ja muutamassa pelissä. Potentiaalia riittää, joten mahdollinen jatkosopimus olisi todellinen win-win-tilanne molemmille osapuolille.

takala-2017-18.jpgMIKKO TAKALA – Jo vuonna 2008 Dynamoon ensimmäisen kerran liittynyt “Roisto” oli mestarijoukkueen mukana koko kauden, mutta vastuu kentällä jäi jatkuvien loukkaantumisten johdosta vähäiseksi. Silti tärkeä osa joukkuetta treenikentällä ja pukukopissa. Kruunu KaDy-ikonin pitkälle uralle punamustassa.

tolvanen-2017-18.jpgKIMMO TOLVANEN – Yksi KaDyn liigataipaleen keskeisimmistä hahmoista ehti alkukaudesta vakuuttaa uuden päävalmentajan rautaisella rutiinillaan, mutta kesken talven ympyrä sulkeutui ja Tolvanen siirtyi jatkuvien pikkuvaivojen ja siviilikiireiden vuoksi farmisopimuksen kautta entiseen seuraansa LPK:hon.

Pelaajat on lueteltu maalivahtien ja kapteeniston jälkeen pelattujen otteluiden mukaan. Tästä pääsee joukkueen tilastoihin.

Valmennus

VASKO-rintakuva-2017-800px.jpgVasko Vujović, päävalmentaja – Tuli, näki ja voitti. Podgorican “Golden Coach” toi Jyväskylään voittamisen kulttuuria ja rääkkäsi pelaajansa fyysisesti huippukuntoon. Tiivistynyt puolustus, monipuolistunut pelitapa, maalivahtien kehitysloikka ja toisen puoliajan parempi jaksaminen olivat keskeisiä elementtejä Dynamon mestaruusmatkalla.

SYRJIS-rintakuva-2017-PIENI.jpgAntti Syrjälä, valmentaja – Äärimmäisen omistautunut ja analyyttinen “Syrjis” nostettiin taustoista valmennustiimiin jo keväällä 2017 Mikko Kytölän vasemmaksi kädeksi. Mestaruus oli lähellä jo silloin, mutta nyt liki 15 vuotta Dynamoa palvellut kulmakivi sai sen kirkkaimman. Tärkeä linkki Mister Vaskon ja pelaajien välillä niin treeneissä ja peleissä kuin palavereissa ja kommunikaatiossa.

Muut taustat ja joukkueenjohto

Esa Kaihlajärvi, fysio ja huolto – “Eesau” pitää vuosikymmenten urheilukokemuksella huollon kunnossa. Pelimatkoilla pudottelee eri urheilulajien tilastoja ja anekdootteja ensyklopediamuistinsa kätköistä.

Juha Huusko, joukkueenjohtaja – Menestyvä joukkue tarvitsee hyvän joukkueenjohtajan. Hommat hoituvat joka suuntaan, kun understatementin mestari ”Huge” on puikoissa.

Samu Kytölä, puheenjohtaja, media, seurajohto Esikois-Kytölä on uurastanut pyyteettä pitkiä viikkoja läpi koko seurahistorian. ”Smaugin” kädenjälki näkyykin vähän joka saralla. Seuran hirviömaskotti on kuitenkin hänen esikoislapsensa luomus – delegointi on tärkeä taito!

Bubi Tuomala, media, seurajohto – Median ja seurajohdon sekatyömies, jolle mikään pyyteetön työtehtävä ei ole vieras. Ydinosaamista grafiikka, kuvankäsittely ja nettinäkyvyys. AVANTI!

Jussi Väisänen, myynti, markkinointi ja PR – ”Bucks” on Kampuksen Dynamon kasvot Keski-Suomen yritysmaailman suuntaan. Kenties tärkein yksittäinen henkilö KaDyn kasvun ja menestyksen takana: yritysyhteistyö ja sen tuoma rahoitus ovat seuralle elintärkeitä ja kannustavat tekemään asioita vielä pykälän paremmin.

Ville Rokala, markkinointi – ”Punta” hoitaa sissimarkkinointia ja useimmiten ottelutapahtumien DJ-puolta vuodesta toiseen tyylitajulla. Soittaa “Paranoidin” vain silloin kuin oikeasti tilanne sitä vaatii.

Kirsi Airikainen, talous ja kirjanpito – Kirstunvartija pitää rautaisella ammattitaidollaan eurot järjestyksessä ja tilit kurissa.

Ville Ruuska, media – Joukkuetta vuonna 2002 perustamassa ollut ”Vaari” painaa pyyteettömästi punamustan graafista puolta sivuhomminaan. Ruuskan suunnittelema seuralogo kestää alati aikaa.

Ville Keiski, assistentti, seurajohto – ”Keke” on seuran sekatyöläinen, jonka voi kauden aikana löytää niinkin erilaisista paikoista kuin strategisista kokouksista, Lebbiz Productionsin miksauspöydän äärestä, KaDy-Hirviön asun sisästä tai potkimassa kanuunoita ylänurkkiin otteluareenan hiljennyttyä.

Markku Leppäpuisto, videot – Lebbiz Productions tuottaa KaDyn kaikki ottelutallenteet, livelähetykset, maalikoosteet ja muut videopläjäykset tyylillä ja taidolla. Moments of the Match!

Jana Toivanen, ottelutapahtumat – Kukapa ei rakastaisi Janaa, aina iloista ja väsymätöntä tarmonpesää. ”Janka” hengittää ja elää futsalia, säteilee energiaa ympärilleen ja laittaa hihat heilumaan.

Lisäksi kiitokset mestaruuskaudesta kuuluvat kaikille avustajille, etenkin nettitoimituksessa ja kotiottelujärjestelyissä!

LeiF-KaDy-30.4.2018-MESTARITi.jpg


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat