28.04.2018	RAPORTTI: LeiF onnistui ottamaan vierasvoiton
SeuraJulkaistu: 30.07.2019 00.00

28.04.2018 RAPORTTI: LeiF onnistui ottamaan vierasvoiton

28.04.2018

Futsal-Liigan 3. finaali:Kampuksen Dynamo - Leijona Futsal 3–4 (0–2)

Futsal-Liigan finaalit: Leijona Futsal onnistui ottamaan vierasvoiton JyväskylässäFutsal-Liigan kolmannessa finaalissa Leijona Futsal onnistui ottamaan vierasvoiton Jyväskylässä. LeiF meni ensimmäisellä puoliajalla 0-2 johtoon.

KaDy aloitti kirin toisella puoliajalla. 1-2-maalista vastasi Jani Korpelaja syötöstä Mikko Kytölä. LeiFin Jovan Stankovic onnistui kuitenkin kulmapotkusta viemään vieraat uudestaan kahden maalin johtoon. KaDy kavensi pian uudestaan Sergei Korsunovin vapaapotkulla.

KaDy jatkoi vimmatusti tasoitusmaalin hakemista koko jälkimmäisen puolikkaan. Dusan Milojevic pääsi Jovan Stankovicin syötöstä viemään tilanteeksi 2-4 kaksi minuuttia ennen loppua. Jukka Kytöläonnistui vielä 18 sekuntia ennen loppua KaDyn pelatessa viidellä kenttäpelaajalla kaventamaan tilanteeksi 3-4, mutta aika ei enää riittänyt tasoitukseen.

Ottelussa tehtiin uusi Futsal-Liigan yleisöennätys 1150 henkilöä. Jyväskylän Monitoimitalo oli loppuunmyyty.

Otteluraportti päävalmentaja Vasko Vujovicin kommenteilla myöhemmin täällä .