26.04.2018 ENNAKKO: Punamustat kohti kultaista unelmaa? Mestaruus saattaa ratketa lauantaina Dynamol
30.7.2019 12:17 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Punamustat kohti kultaista unelmaa? Mestaruus saattaa ratketa lauantaina Dynamolle

26.04.2018

KaDy - Leijona Futsal

la 28.4. klo 15.45

Jyväskylä, Monitoimitalo

Ottelun Facebook-tapahtuma täällä

Lippujen hinnat (ennakko/normaali hinta)


Aikuiset: 12 € / 14 €
Alennusryhmät: 6 € / 7 €

Ennakkolippuja voi hankkia ZUPticketistä.

Tätä päivää KaDy-leiri on odottanut kuin teinipoika yläkoulun viimeisen suvivirren kajahdusta. Punamustalla on mahdollisuus valloittaa itselleen himoittu futsal-liigan mestaruuspytty kotoisalla Monnarilla ja lähteä juhlimaan Jyväskylän kevätyöhön riehakkaan faniperheensä kera.

Koko KaDy-yhteisö on tehnyt talven töitä tämän päivän eteen. Joukkue on selvittänyt raskaan pudotuspeli- ja finaalisarjan mallikkaasti laadukkaan pohjatyön ansiosta. Vastustajalle ei ole tähän mennessä annettu yhtäkään voittoa kotona eikä vieraissa, eikä sellaiseen horjahdukseen totisesti aiota sortua nyt, kun monen vuoden unelma on aivan lähellä toteutumistaan.

Keskiviikon kiivas kakkosfinaali Iittalassa näytti, että Leijona Futsal on totisesti ansainnut paikkansa liigan huipennuksessa. Se pisti Dynamon erittäin ahtaalle rankaisemalla armottomasti punamustien virheistä, vei ottelun jatkoajalle ja taisteli aivan vihoviimeiseen sekuntiin asti. Dynamo onnistui kuitenkin lopulta kamppailemaan tuiki tärkeän vierasvoiton itselleen.

KaDy-Leif-23.4.2018-Tuuletysta-kuvaajaSamiVirtanen.jpg

Joko lauantaina juhlitaan mestaruutta? Dynamo-leiri on enemmän kuin valmis. (Kuva: Sami Virtanen)

”Se oli tasainen vääntö,, jossa molemmilla oli paikkansa. Lopulta meidän tavaramerkki eli vahva toinen jakso ja tässä tapauksessa jatkoaika painoivat vaakakupin niukasti eduksemme. Hidas mattoalusta ja Leijonan tiivistynyt puolustus tasoittivat puntteja”, kommentoi KaDyn kestosankari Jukka ”Kajuk” Kytölä. ”Keskittymisemme herpaantui ensimmäisen jakson lopulla, kuten kahdessa edellisessäkin ottelussa. Tässä on selvä kehityskohde meille.”

Tähtiä vilisevässä KaDy-miehistössä erityiseen loistoon on viime viikkoina puhjennut Jani Korpela, joka teki toisessa finaalissa peräti kolme maalia. Erittäin tärkeässä osassa on ollut myös maalivahti Juha-Matti Savolainen, joka muun muassa torjui viimeisten sekuntien rangaistuspotkun Iittalan illassa ja sinetöi Dynamon voiton.

Monella muullakin maalivahdilla kuin LeiFin Juho Laineella on ollut vaikeuksia estää Jani "Bambi" Korpelan tehokasta maalintekotyöskentelyä. Kuvassa Leijonan toinen veskari Tuomas Kallioinen. (Kuva: Sami Virtanen) KaDy-Leif-23.4.2018-BIMBO-kuvaajaSamiVirtanen.jpg

Mikä voisi vielä nostaa Leijonat sillasta tasapäisesti mukaan mestaruustaistoon? Terävät vastahyökkäykset, keskialueen pallonriistot ja kohdilleen osuvat maalivahdin nopeat avaukset ovat Leijona-lauman tehokkaimpia aseita. Jos KaDy lisäksi sortuu hermoiluun ja antaa vastustajalle helppoja katkoja ja päästää maalinsylkijät tekopaikkoihin, lauantai-illasta saattaa tulla tuskaisa ja yllätyksellinenkin.

”Kajuk” valmistautuu lauantain koitokseen tutuin ajatuksin. ”Luotan hyvään yöuneen, terveelliseen ruokavalioon ja omaan juttuumme, jota on jauhettu koko kausi. Otamme myös opiksi keskiviikon virheistä, jotka käydään läpi perjantaina videopalaverissa sopivan valmistavan treenin kera.”

junnut-lyo-ylafemmat-hirviolle-2016.jpg

Dynamo-yleisön kannustusta ovat kiittäneet niin pelaajat, valmentaja Vasko Vujović kuin vastustajan edustajat ja Ylen toimittajatkin. Tänään Dynamo tarvitsee katsomosta ehdottomasti lujimman mahdollisen tuen, joten Monnarin yleisö saa valmistautua antamaan kaikkensa suosikkiensa kannustuksen eteen. ”On se hetki kaudesta, johon on valmistauduttu koko pitkä talvi. Nyt tupa täyteen ja volyymit kaakkoon!” kehottaa ”Kajuk” Kytölä.

Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä myös Ylellä.

KaDy vs. Leijona Futsal / KylVe kautta aikain
(Liiga, Cup, Ykkönen):

22 ottelua; 16 voittoa, 6 tappiota (maaliero 114–71)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat