24.03.2018	RAPORTTI: KaDy välieriin suoraan kolmella voitolla. Forza Dynamo!!!

24.03.2018 RAPORTTI: KaDy välieriin suoraan kolmella voitolla. Forza Dynamo!!!

3. puolivälierä, Valkeakoski

KaDy – Mad Max 0–2 (0–2)

Maalit: KaDy: Jani Korpela 1, Miika Hosio 1

Voitot KaDy – Mad Max 3–0; välieriin kolmella voitolla

Futsal-liigassa välieräpaikka oli katkolla KaDylle, jolla oli jo kaksi kotivoittoa Valkeakosken Mad Maxista viime viikonloppuna pelatuista otteluista. Tasainen ottelu pysyi 0 - 0-lukemissa pitkään, kun Mad-Max onnistui puolustamaan KaDyn hyökkäyksiä hyvin ja loi itsekin muutaman vaarallisen paikan.

37. minuutilla Jani Korpela onnistui kulmapotkusta viemään jyväskyläläiset johtoon. Mad Max haki tasoitusta viidellä kenttäpelaajalla onnistumatta maalinteossa, ja Miika Hosion ennen loppuvihellystä lähteneellä laukauksella KaDy vei ottelun lukemin 0 - 2.

KaDyn kapteeni Mikko Kytölä kommentoi ottelua: "Ottelusta syntyi odotetun tiukka, kun emme sinetöineet peliä ensimmäisen jakson paikoillamme. Maxeille kuitenkin kunnia uhrautuvasta puolustamisesta. Oli tärkeää edetä suoraan kolmella ottelulla jatkoon ja päästä treenaamaan ennen seuraavaa vaihetta."

KaDyn ottelut jatkuvat Jyväskylässä 7. ja 8.4. pelattavilla välierillä.