03.03.2018	RAPORTTI: KaDy kukisti Leijonan ja varmisti runkosarjan voiton

03.03.2018 RAPORTTI: KaDy kukisti Leijonan ja varmisti runkosarjan voiton

03.03.2018

la 3.3.2018

KaDy – Leijona Futsal 5–3 (1–1)

Maalit: Jussi Nyström 0–1; Miika Hosio 1–1; LeiF o.m. 1–2; Markus Rautiainen 1–3; Jani Korpela 1–4; Mika Jussila 2–4 (6 m rp.); Petri Grönholm 3–4; Korpela 3–5.

Dynamo varmisti Futsal-Liigan runkosarjan voiton kaksi kierrosta ennen sarjan loppua. Monnarin lauantai-illassa nähtiin melkoinen trilleri, kun sarjan kärkiottelussa KaDy onnistui nitistämään kovaviereisen Leijona Futsalin. Loppunumerot kirjattiin maalein 5–3 (1–1) Dynamon eduksi.korpela-2017-18.jpg

Illan parhaana palkittu, karskisti playoff-esimakuhengessä vastustajan ihon alla operoinut Jani ”Bambi” Korpela löysi Dynamon esityksestä parannettavaakin:

– ”Vähän oli vaikea peli meiltä. 1. puoliaika oltiin vaikeuksissa pallollisesti, Leijona pääsi aika hyvin toteuttamaan omaa tarkkaa puolustuspeliään.”

– ”2. puoliaika oli paljon parempi meiltä. Leijonalta loppui ehkä vähän energia ja me jaksettiin; oltiin sen pienen marginaalin verran parempia, mikä näkyi lopulta tuloksessa”, Korpela päättää.

Runkosarjan toiseksi viimeinen kierros on heti sunnuntaina, jolloin KaDyn vieraaksi Jyväskylään klo 18:30 alkavaan otteluun tulee GFT Espoosta; päätöskierros pelataan lauantaina 10.3. klo 15.00.