22.02.2018 ENNAKKO: KaDy Kemin vieraaksi
30.7.2019 10:14 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KaDy Kemin vieraaksi

22.02.2018

FC Kemi – Kampuksen Dynamo

Sunnuntai 25.2.2018 klo 16.00
Tervahalli, Kemi

Voitokkaan derbyn jälkeen KaDy-miehistö matkustaa pohjoiseen FC Kemin vieraaksi. Isäntäjoukkue majailee sarjan seitsemännellä sijalla melko mukavalla seitsemän pisteen erolla Mad Maxiin. Niin kuin ennen kautta arveltiin, kemiläiset ovat matkalla pudotuspeleihin, joskin keskeisen Iiro Vanhan menettäminen vaikuttanee suuresti heidän tuleviin otteisiinsa.

KaDy-FCKemi-1.10.2017-komik.jpg

Kapteeni Mikko Kytölä syksyn kotiottelussa FC Kemiä vastaan.

Sarjakärjessä KaDy on kasvattanut kaulaa. Viimeksi kaatui paikallisvastustaja Riemu lukemin 4–1, sitä ennen Ruutupaidat 0–3-tuloksella hankalassa vieraspelissä. Samoilla viikoilla punamustien pahin kilpakumppani Sievi puolestaan menetti pistepottinsa tämän hetken sarjakolmoselle (Leijona) ja -neloselle (SoVolle) runsasmaalisissa peleissä. Dynamollakin on nyt seitsemän pisteen etumatka.

Syyskierroksen ennakossa Kadyfutsal.net piti FC Kemiä joukkueena, joka pystyy pistämään kampoihin sarjan ennakkosuosikeillekin. Profetia päti: ottelu oli tasaista vääntöä, ja nuori merilappilaiskokoonpano pakotti hirviölauman kasaamaan kumulatiivisia rikkeitä. Vasta kun peliä oli jäljellä alle neljä minuuttia, kuparisen rikkoi Markus "Rage" Rautiainen. KaDyn tähänastisen kauden vähämaalisin ottelu päättyi 1–0-voittoon.

KaDy-FCKemi-1.10.2017-rage.jpg

"Rage" haastaa Kemin puolustusta.

Aggressiivisesti prässäävä Kemi on puolustanut varsin hyvin muitakin joukkueita vastaan. Pelaamissaan 18 ottelussa (joista seitsemässä voitto varsinaisella peliajalla) Kemi on päästänyt vain 42 maalia, ja tässä sarakkeessa sen edellä ovat vain GFT (39 päästetyllä maalilla) ja KaDy (20 päästettyä). Tasapelit Kemi on vienyt nimiinsä sataprosenttisesti: jatko-otteluissa se on ottanut lisäpisteet SoVolta, Sieviltä ja Riemulta.

KaDy on kuitenkin tällä kaudella todella vaikea voitettava. Vuodenvaihteen jälkeen pallo on saatu sen maaliin vain kolmessa liigapelissä, kussakin kerran. Tilastoa rumentaa Final Four -talviturnauksen 6–3-voitto SoVosta – toki Dynamo nappasi turnauksen mestaruuden. Maalintekopuolella Miika "Maagi" Hosion paluu on virittänyt Vasko Vujovićin säätämää konetta entisestään.

Panevatko isännät ennakkosuosikin tiukoille syksyiseen tapaan? Laittaako vuoden 2017 futsalpelaaja Jukka Kytölä targetlegenda Keijo Huuskon taskuunsa? Täyttääkö vaikkapa Ville Uimaniemi Iiro Vanhan kemiläisriveihin jättämän aukon?

Ne, jotka eivät pääse paikalle Tervahalliin, voivat seurata ottelua osoitteessa Futsal-Liiga.tv.

KaDy vs. FC Kemi kautta aikojen (Liiga ja Cup):
5 voittoa, 1 tappio (maaliero 17–9)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat