04.02.2018	RAPORTTI: KaDy nappasi talvipokaalin: Sievi kaatui Final Four -finaalissa
SeuraJulkaistu: 30.07.2019 00.00

04.02.2018 RAPORTTI: KaDy nappasi talvipokaalin: Sievi kaatui Final Four -finaalissa

04.02.2018

KaDy on vuoden 2018 miesten Futsal Final Four -mestari!

KaDy kaatoi sunnuntai-iltana Loimaalla Sievi FS:n lukemin 3–1 (3–1). Avausjakso meni KaDyn käsikirjoituksen mukaan ja punamustat pääsivätkin ansaittuun kahden maalin johtoon Sievin rajusta vastarinnasta huolimatta.

Toisella puoliajalla osat kääntyivät ja Sievi painosti lähes koko jälkimmäisen 20-minuuttisen ajan. Huippuunsa viritetty KaDy-puolustus kuitenkin kesti mainiosti eikä Sievi lopulta päässyt kovin useaan vaaralliseen maalipaikkaan. Summerin soidessa FF4-turnauksen päätteeksi voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä.kajuk-2017-18.jpg

Finaalin maalintekijöinä kunnostautuivat Sievin Henri Heikkilä sekä KaDylta Jukka Kytölä (kuvassa), Miika Hosio ja Mikko Kytölä.

Kapteeni M. Kytölä oli finaalin jälkeen tv-haastattelussa tyytyväinen:

– Totta kai FF4-mestaruus lämmittää: sitä tultiin tänne hakemaan ja se täältä myös saatiin.

– Avauspuolikas meni kuten pitikin ja parin maalin johtoasema oli ansaittu. Toinen puoliaika oli kuitenkin meille aikamoista myrkynjuontia, Kytölä pohti samaan hengenvetoon.

– Oli hyviä vääntöjä, playoff-henkeä, sellaista ”isojen poikien kukkotappelua”, Kytölä naurahti.

Pikkuveli Jukka Kytölä palkittiin lopputurnauksen miesten parhaaksi pelaajaksi. Hän oli kahden ottelun tehopisteillään 4 + 2 myös turnauksen pistepörssin ylivoimainen ykkönen.

Tilastot, tarkempaa raporttia ja lisää M. Kytölän mietteitä voitosta täällä.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.