31.01.2018 ENNAKKO: Kärkijoukkueet kohtaavat Final Fourissa
30.7.2019 10:05 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kärkijoukkueet kohtaavat Final Fourissa

31.01.2018

Jos viikonlopulle ei ole vielä riittävästi ohjelmaa, sen voi viettää mukavasti sekä kotimaista että ulkomaista huippufutsalia seuraten. EM-lopputurnaus on käynnissä Sloveniassa, ja viikonloppuna pelataan myös Final Four -turnaus, jossa KaDy on tietenkin mukana. Turnaukseen osallistujat määräytyivät runkosarjan syyskierroksen sijoitusten perusteella.

Loimaalla pelattavaan Final Fouriin pääsi automaattisesti mukaan viime vuoden voittaja Someron Voima. KaDy on arvottu SoVon välierävastustajaksi. Toinen välieräpari on Sievi FS – Leijona Futsal.

Viikonlopun pelit ovat tietenkin kiinnostavia myös Futsal-Liigan kärkikahinoita ajatellen. Dynamo on kohdannut välierävastustajansa SoVon jo kahteen kertaan ja onnistunut vääntämään voiton molemmista kamppailuista. LeiFin ja Sievin päänahat punamustat ovat skalpeeranneet kertaalleen, ja toiset kohtaamiset ovat edessä lähiaikoina. Leijona ja Sievi puolestaan matsasivat viimeksi lokakuussa, ja runsasmaalinen ottelu päättyi lopulta Sievin hyväksi lukemin 5–6.

KaDy-SoVo-22.10.2017-voca-kajuk.jpg

SoVo on tarjonnut KaDylle kauden kahdessa mittelössä tiukan vastuksen. Syyskierroksen taisto Monnarilla päättyi Dynamon niukkaan voittoon 2–1.

Final Four -nelikosta Dynamon otteet ovat viime aikoina olleet selvästi vahvimpia. Futsal-Liigan pisteissä mitattuna Sievi on ihan kintereillä, mutta tehtyjen ja päästettyjen maalien määrässä on eroa. ”Nippe” Laitisen ja ”Yuppis” Savolaisen taakse on ollut kovin vaikea saada sujahtamaan palloa. Vain 19 päästettyä maalia 16 ottelussa kertoo hirviömiehistön organisoidusta ja uhrautuvasta puolustus- ja maalivahtipelistä, jota FF-turnauksen kovat joukkueet käyvät haastamaan.

SoVolla jos kellä pitäisi tulivoimaa löytyä: joukkueen kirkkain tähti Arber Istrefi on kiilannut pistepörssin kärkeen 32 tehopisteellä. Toinen aina varottava Voima-mies on Gesim Voca, joka on urakoinut tilastoonsa 21 pistettä.

KaDy vs. SoVo kautta aikojen Futsal-Liigassa

11 voittoa, 3 tappiota (maaliero 64–37)

Viikonlopun kutkuttavia kamppailuja voi seurata suorana Yle Areenasta. Samassa turnauksessa pelataan myös naisten FF-turnaus, johon KaDyn naiset eivät vielä yltäneet mukaan. Viikonlopun turnausohjelma tässä:

La 3.2.2018

klo 12 naisten välierä 1: Ilves FS - FC Sport
klo 14 miesten välierä 1: SoVo – KaDy
klo 16 naisten välierä 2. GFT - FTK
klo 18 miesten välierä 2: Sievi FS – LeiF

Su 4.2.2018

klo 12 naisten pronssiottelu
klo 14 miesten pronssiottelu
klo 16.30 naisten finaali
klo 19 miesten finaali

Final Fourin Facebook-tapahtuma


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat