18.01.2018 ENNAKKO: PJK kamppailee pudotuspelipaikasta, KaDy hakee voittoa Pirkkalasta
30.7.2019 9:58 Uutiset / Jaoston pääsivusto

PJK kamppailee pudotuspelipaikasta, KaDy hakee voittoa Pirkkalasta

18.01.2018

Pirkkalan Jalkapalloklubi - Kampuksen Dynamo

la 20.1.2018 klo 14:00 Pirkkalan liikuntatalo

Dynamolla on edessään tiivis rupeama runkosarjan viimeisiä pelejä. Tavoitteena on tietenkin, että niiden jälkeen Dynamo komeilee sarjataulukon ykkösenä ja pääsee ensimmäisenä valitsemaan play off -vastustajansa. Ero Sieviin on yksi ainoa piste, joten jokainen ottelu on tärkeä.

Punamustien viimeaikaiset otteet ovat olleet vakuuttavia: vastustajan päässä on liehuteltu verkkoja tiuhaan tahtiin, ja oma pää on pysynyt puhtoisena. Runkosarjan päätöspeleissä vastaan tulevat yksi toisensa jälkeen liigan kärkijoukkueet Ilves, LeiF ja Sievi.

Tulevana lauantaina edessä on vierasottelu Pirkanmaalla, vastassa Pirkkalan jalkapalloklubi PJK, joka ei yllä futsal-liigan terävimpään kärkeen. Se on taivaltanut viime aikoina tuskaisalla hävioiden tiellä: tappioputki on venynyt jo peräti kuuden ottelun mittaiseksi. Kuitenkin joukkueella on edelleen hyvät mahdollisuudet edetä puolivälieriin, koska sijoitus sarjassa on nyt yhdeksäs, ja viimeinen pudotuspeliviivan yläpuolinen joukkue Mad Max on vain kolmen pisteen päässä.

PJK haluaa siis taatusti katkaista häviökierteensä ja nousta mukaan play off -kamppailuihin. Paras pistemies on ollut Antti Ala-Myllymäki, joka hänkin on pistepörssissä vasta 45. sijalla yhdeksän pisteen saldolla. Joukkue on kaikkiaan tehnyt kolmanneksi vähiten maaleja koko sarjassa. Päästettyjä maaleja on vastaavasti kolmanneksi eniten.

Joukkueiden tasoero näyttää paperilla siis selkeältä, ja lauantain ottelun pitäisi sen mukaan olla selvästi Dynamon heiniä, mutta Vasko Vujovićpainottaa varmasti tuttuun tapaan kurinalaisuutta ja sitä, että ketään vastustajaa ei sovi aliarvioida hitustakaan. Syksyllä joukkueiden Monnari-kohtaaminen päättyi pirkkalalaisittain karuihin lukemiin 10 - 2 Dynamolle.

KaDy-Sievi-24.9.2017-Korsunov.jpgSergei Korsunovin edellisen pelin tehot jäivät yhteen pisteeseen. Tuleeko lauantain vierasreissulta enemmän saalista?

Edellisessä pelissään Mad Maxia vastaan Dynamo teki lähes mitä tahtoi, ja itsevarmuus ja peli-ilo välittyivät katsomoon. Pisteitä kolmessa pelissä KaDyn väreissä rohmunnut Miika Hosio kommentoi uusvanhan joukkueensa ja itsensä tämänhetkistä tilannetta nettitoimitukselle näin:

"Paljon on opittu uutta, mutta paljon on vielä opittavaa. Ollaan omaksuttu uudet asiat ihan hyvin ja pystytään toteuttamaan valmentajan antamia taktillisia juttuja treeneissä. Ollaan tuotu niitä myös peleihin, mikä on tavoitteena, mutta yksityiskohtia täytyy vielä hioa, ennen kuin tosipelit alkavat.

Tällä hetkellä meillä on laajempi ja materiaali ja ammattilaiskoutsi, joten olemme vahvempia kuin aiemmin. Treenaamme enemmän ja kovempaa. Oli mukavaa palata Monnarille Suomen parhaimman yleisön eteen. Iso kiitos kaikille faneille - nähdään jatkossakin Monnarilla!"

Ottelua voi seurata suorana osoitteessa https://futsal-liiga.tv/.

KaDy vs. PJK kautta aikojen

8 ottelua, 7 voittoa, 1 jatkoaikatappio, maalit 44–18


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat