23.11.2017 ENNAKKO: Punamustaa pikkujoulufiilistä: syksyn viimeinen kotipeli manselaisia vastaan!
30.7.2019 9:36 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Punamustaa pikkujoulufiilistä: syksyn viimeinen kotipeli manselaisia vastaan!

23.11.2017

KaDy - PP-70

Lauantai 25.11. klo 17:30

Monnari, Jyväskylä

Facebook-tapahtuma

Ennen kuin hirviöluola hiljenee joulunaikaan, saa punamusta fanilauma vielä kerran nautiskella suosikkiensa taituroinnista Monnarin futsalpyhätössä. Dynamo pelaa lauantaina syksyn viimeisen kotipelinsä, johon vastaanotetaan vieraaksi tamperelainen PP-70.

Ottelussa on monenlaista kiinnostavaa twistiä. PP-70 eli PeePee-miehistö ei taatusti tule otteluun leppoisalla mielellä lahjoittamaan pisteitä Dynamolle hyväntahtoisessa jouluhengessä. PeliPojat löytyvät sarjataulukosta vasta toiseksi viimeiseltä sijalta, ainoastaan kuusi pistettä kerättynä kauden yhdeksästä ottelusta.

Joukkue väläytti uutta terästäytymistä viime viikonloppuna kohdatessaan Sievin kotihallissaan Tesomalla. Heikon alun jälkeen PP ryhdistäytyi taisteluun ja haastoi hallitsevan mestarin tosissaan. Ottelu päättyi kuitenkin lopulta tamperelaisten tappioon, ja se ei varmasti ainakaan vähennä joukkueen tarvetta saada pistetiliä kartutettua nyt Jyväskylässä.

KaDy on tarjoillut yleisölleen positiivisia tunnekokemuksia Monnarin täydeltä ja koko rahan edestä. Vierasjoukkueet ovat saaneet aina poistua kotimatkalle tyhjin toimin; yhtään pistettä ei ole tällä kaudella heille hirviöluolasta luovutettu. Niitä ei ole varaa antaakaan, koska sarja on todella tasainen: Dynamo johtaa, mutta Ilves ja Sievi hönkivät niskaan yhden ottelun vähemmän pelanneina vain neljän pisteen päässä. Edellisestä matsista Valkeakoskelta Dynamo keräsi jatkoaikavoiton jälkeen kaksi pistettä, kun Valkeakosken Mad Max pani kotonaan kampoihin yllättävän vahvasti.

KaDy-PP-70_roisto-tolpalla.jpgDynamon ja PP:n kohtaamiset ovat aina päättyneet Dynamon hyväksi. Kotona tamperelaiset voitettiin viimeksi selvin luvuin, mutta Tesoman vierailulta tuloksena oli tuskainen viime sekuntien jatkoaikavoitto.

PP-70 on vastustajana mielenkiintoinen myös sen takia, että se on nykyisten Dynamo-tähtien Sergei Korsunovin ja Tero Intalanentinen seura. Intala on toipunut pikku loukkaantumisesta ja pääsee toivon mukaan haastamaan entisiä joukkuekavereitaan lauantaina. ”Pelasin PP:ssä vuosikaudet ja sieltä on paljon hienoja muistoja. Niistä kirkkaimpana mieleen on jäänyt nousu liigaan muutaman vuoden takaa. Oli niin siisti tunne sen matkan jälkeen, kun viitosdivarista aloitettiin ja joka vuosi sarjataso kerrallaan noustiin aina liigaan asti."

Intala on huomannut PP-70:n ja KaDyn tekemisen tavoissa selviä eroja. "Treenaaminen ja pelaaminen KaDyssa on paljon taktisempaa. Haluamme enemmän hallita peliä joukkueena ja luoda maalitilanteet kontrollin kautta. PP:ssä taas puolustettiin hyvin ja luotettiin paljon nopeaan vastaiskupelaamiseen ja yksilöiden ratkaisuihin. KaDyssa keskitytään huomattavasti enemmän taktiikkaan.”

”Terdelli” kehottaa seuraamaan PP-70:ssä erityisesti Joona Valkamaa. ”Hän otti viime kaudella kapteenin nauhan ja muutenkin kehittyi tosi paljon. Hän on kokonaisvaltaisen hyvä pelaaja, ja suuri osa PP:n hyökkäyksistä starttaa hänen kauttaan.”

Lauantain iltakoitos johdattaa koko futsal-liigan maajoukkuetauolle. Sen jälkeen KaDylla on edessä vielä yksi peli ennen joululomaa, 16.12. SoVoa vastaan vieraissa. Tervetuloa syyskauden viimeiseen Dynamon futsalilotteluun Monnarille juhlavasti punamustissa!

KaDy vs. PP-70 kautta aikain (Futsal-Liiga, Futsal Cup):

8 ottelua, 8 voittoa (maaliero 54–13)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat