17.11.2017 ENNAKKO: Pistejahti jatkuu Valkeakoskella lauantaina
29.7.2019 12:38 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Pistejahti jatkuu Valkeakoskella lauantaina

17.11.2017

Futsal-Liigaa

Mad Max – KaDy

la 18.11. klo 15

Apian liikuntahalli, Valkeakoski

Suora lähetys: Futsal-Liiga.tv

madmax.jpg

kady-logo300px.png

Liigan syyskierros lähenee lakipistettään ja KaDy painaa niukasti sarjakärjessä kaksi pistettä edellä Angstgegnereitään Ilvestä ja Sieviä. Tänä viikonloppuna minibussin nokka osoittaa jälleen kohti valtatie 9:ä ja Pirkanmaata: kohteena on vuoden tauon jälkeen Apian urheilutalo Valkeakoskella.

Perinteikäs liigaseura Mad Max putosi kevään 2016 mahalaskun päätteeksi Ykköseen. ”Koirat” eivät jääneet voivottelemaan asiainlaitaa vaan antoivat talven aikana suvereenin työnäytteen dominoiden koko sarjaa mielin määrin ja nousten hissillä takaisin omalle sarjatasolleen: Liigaan.

Keskinäisiä otteluita on yhteisen liigahistorian aikana hallinnut KaDy: 16 kohtaamisesta KaDy on voittanut 13, kaksi ensimmäistä Dynamon debyyttikaudella päättyivät tasan. Ainoa valkeakoskelaisvoitto löytyy syksyltä 2015 ja sekin Monnarilta, joten Apialta KaDy ei ole kuunaan körötellyt kotiin tappio niskassaan.

Vahvana ennakkosuosikkina tälläkin haavaa otteluun matkaava Dynamo on puolustanut koko liigasyksyn vakuuttavasti, mutta hyökkäyksen tehot ovat vaihdelleet. Nahkeaa ja aivan ansaittua 3–0-tappiota Ilveksen vieraana seurasi näytösluonteinen 10–2-rietastelu kotisalissa PJK:n kustannuksella. Kympin rikkominen miellytti suuresti KaDy-valmennusjohtoa, semminkin kun se saavutettiin tyystin ilman kapteeni Mikko Kytölän ja Tero Intalan panosta. Maalivahtikaksikko Laitinen–Savolainen on ollut kohtuullisen kovassa kunnossa muutamasta takaiskumaalista huolimatta.

KaDy-MadMax-9-10-2015-RAGE.jpg

Arkistokuva: kaksi vuotta sitten Monnarilla Mad Max onnistui ainoan kerran yllättämään KaDyn. Numerot 0–4 puolustettiin maalivahti Mikko Ananinin johdolla.

Mad Max menetti kesän siirtomarkkinoilla parhaan maalintekijänsä Mika Jussilan naapurikaupungin Leijonaan, mutta tilalle tuli osaamista Espanjan ammattilaiskentiltä pelaaja-valmentaja Alejandro Peris Moran hahmossa. 25-vuotias lienee Futsal-Liigan historian meritoitunein pelaaja: kokemusta löytyy pelaajana Espanjan kahdelta korkeimmalta sarjatasolta. Toisaalta valmentajana Peris on vielä nuori ja kohtaa pelaaja-valmentajan väistämättömät dilemmat päivittäisessä tekemisessään. Jälki on silti ollut vähintäänkin tyydyttävää: Maxeilla on pari makeaa päänahkaa ja kaikkiaan 11 pistettä 8 ottelusta, mikä oikeuttaa jaettuun 7. sijaan ja tällä pistetahdilla jatkuessaan siis myös playoff-paikkaan.

Ottelu Apialla pyörähtää käyntiin klo 15.00 ja näkyy tutusti osoitteessa https://futsal-liiga.tv/.

Aiemmat kohtaamiset (Futsal-liiga pudotuspeleineen, Futsal-Cup)

13 voittoa, 2 tasapeliä, 2 tappiota (maaliero 78–43)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat