18.10.2017 ENNAKKO: Taas jyrisee Monnarilla: sarjakolmonen SoVo tähtineen vierailulla
29.7.2019 12:26 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Taas jyrisee Monnarilla: sarjakolmonen SoVo tähtineen vierailulla

18.10.2017

Kärkikahinoita!

Kampuksen Dynamo – Someron Voima

Su 22.10. kello 17.30, Monnari

Kyltymättömät KaDy-fanit pääsevät jälleen nauttimaan idoliensa oivalluksien seuraamisesta sunnuntaina, kun Someron Voima eli SoVo saapuu ottamaan miehistä mittaa. Dynamolla on takanaan 1,5 viikon pieni ottelutauko, joka alkoi 1–10-nautiskeluvoitosta Liikunnan Riemun isännöimässä derbyssä. Punamustien kausi on kulkenut liki käsikirjoituksen mukaan, ja päävalmentaja Vasko Vujovićin hienosäätämät kuviot alkavat hioutua ottelu ottelulta paremmin oikeille urille.

Joukkueeseen syksyllä liittynyt Tero Intala pääsi viimeksi esittäytymään Dynamon kannattajakunnalle, joka selvästi piti tulokkaan otteista. Riemu-pelin merkillepantavaa antia olivat myös kapteeni Mikko Kytölän avaustehopisteet , jotka olivatkin heti näyttävästi 2 + 3. Ilahduttavaa oli myös, että valkoisissa vieraspaidoissa jauhanut KaDy-kone sai nyt myös tehoja irti myllystään.

Viime vuonna välieriin asti yltänyt ja neljännelle sijalle päätynyt SoVo on jatkanut tällä kaudella samoja latuja. Se on kaatanut GFT ja LeiFin ja pelannut jatko-otteluihin päätyneet kamppailut FC Kemin ja PP-70:n kanssa, joista ensin mainitusta tuli tappio ja jälkimmäisestä voitto. Yhtään nollan pisteen matsia somerolaiset eivät vielä ole joutuneet kokemaan, kuten ei KaDykaan. SoVo lepäilee sarjataulukossa miellyttävällä kolmannella sijalla.

Kady-SoVo-07-01-YUPPIS.jpg

Vuosi sitten SoVo nöyryytti Dynamoa kotonaan rumasti peräti 4–0. Kevääksi otteitaan roimasti kohentanut KaDy ei antanut moisen toistua kotiyleisön edessä, vaan voitti toisen joukkueiden keskinäisen runkosarjakamppailun luvuin 4–2. Dynamon puolustuksella on tälläkin kertaa pitelemistä erityisesti kapteeni Arber Istrefissä, joka on takonut liigassa tällä kaudella jo kymmenen tehopistettä. Taitava ja vahva Gesim Voca on myös aina varottava, samoin kuin Istrefin kanssa yhtä monta eli neljä liigamaalia pamauttanut Mikko Matinaro.

Sunnuntai-iltana on tarjolla siis tasokasta futsal-herkkua Monnarin täydeltä. Tervetuloa kannustamaan KaDy-hirviötä vankistamaan futsal-liigan johtoasemaansa!

KaDy vs. SoVo kautta aikojen

9 voittoa, 3 tappiota (maaliero 59–35)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat