29.09.2017 Vaskon valinta: kapteenikaksikoksi Kytölän veljekset!
29.7.2019 12:17 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Vaskon valinta: kapteenikaksikoksi Kytölän veljekset!

29.09.2017 7:38

komik-2017-18.jpg

”Joukkueen kapteenin täytyy olla esimerkki muille pelaajille joka suhteessa. Hänen täytyy olla roolimalli työnteossa, omistautumisessa ja vastuullisuudessa. Hänen täytyy pysyä tyynenä vaikeuksien hetkillä, rohkaista toisia pelaajia ja luottaa joukkueeseen ja valmentajaan. Kytölän veljeksillä on nämä ominaisuudet. Valitsin ensimmäiseksi kapteeniksi Mikon, koska hän on vanhempi. Odotan kapteeneilta paljon etenkin vaikeissa ja ratkaisevissa peleissä: lujuutta, vahvuutta ja hyvää itsekontrollia!”

Näillä sanoilla perustelee ”Mister” Vasko Vujović veljespari Kytölän valintaa Dynamon tämän kauden kapteenikaksikoksi. Ykköskapteeniksi nostettu Mikko ”Komik” Kytöläsuhtautuu tehtäväänsä komikmaisen motivoituneesti ja innostuneesti. Hän on ”enemmän kuin tyytyväinen” siihen, mihin suuntaan uusi päävalmentaja on jo lyhyessä ajassa ehtinyt joukkuetta viedä.

”Toimintaan on tullut monenlaista, varsin yksityiskohtaistakin hienosäätöä kaikille tasoille. Isoimmat muutokset ovat olleet treenin määrässä, kuormittavuudessa ja laadussa sekä yleisesti vaatimustasossa. Olemme ottaneet ison askeleen entistä ammattimaisempaan suuntaan.”

Jukka ”Kajuk” Kytölä näkee, että hänen roolinsa kapteenina on välittää aika ajoin Vaskon ajatuksia joukkueelle tiivistetyssä muodossa.”Vielä aiempaakin enemmän on satsattu fyysiseen puoleen ja joukkuehengen kehittämiseen. Olemme hioneet hyökkäyspelin murtautumismalleja. Mutta ennen kaikkea – Vaskon sanoin – meidän on opittava nauttimaan puolustamisesta.”

KADY-LEIF-17-4-2017-komik-kajuk.jpg

Sekä Mikko että Jukka korostavat fyysisen treenin koventumista ja sen merkitystä sitten, kun kausi kääntyy pudotuspelirupeamaan. He iloitsevat joukkueen työmoraalista fyysisen iskukyvyn kehittämiseksi. ”Jokaisen, ei vain muutaman, pelaajan täytyy olla erinomaisessa fyysisessä valmiudessa pudotuspelien alkaessa”, painottaa ”Komik”.

Henkisellä puolella Mikko Kytölä korostaa keskittymistä ja yhteistä luottamusta KaDy-ideologiaan.

”Jokaisen pelaajan pitää uskoa meidän tapaan pelata ja treenata. Meidän pitää olla kollektiivisesti samalla aaltopituudella kentällä, eikä yksikään voi sooloilla omiaan.”

Vasko Vujović haluaa kiittää viime vuoden kapteenia Arash Muridiyazdia, jota hän arvostaa suuresti pelaajana ja joukkuehengen edistäjänä. Hän tiivistää: ”Meillä on oltava vahva luottamus siihen, että mestaruuspokaali päätyy käsiimme kauden lopuksi ja saamme juhlia mestaruutta yhdessä faniemme kanssa!”


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat