11.08.2017	KaDy siirtyy uuteen aikaan: Vasko Vujovic päävalmentajaksi
SeuraJulkaistu: 25.07.2019 00.00

11.08.2017 KaDy siirtyy uuteen aikaan: Vasko Vujovic päävalmentajaksi

11.08.2017

Kampuksen Dynamon uusi päävalmentaja on Vasko Vujović. 43-vuotias montenegrolainen Vujović vastaa KaDyn miesten ja naisten liigajoukkueiden valmennuksesta vuoden mittaisella sopimuksella.

tervetuloa-vasko-505px.jpg

Vujović on kansainvälisesti kokenut ja korkeasti koulutettu valmentaja, joka on kymmenvuotisella urallaan toiminut päävalmentajana kotimaansa lisäksi myös Kreikassa ja Libanonissa.

Vujović tunnetaan voittavana valmentajana: hän on kolminkertainen Montenegron mestari (2008, 2009, 2014) ja Libanonin mestari (2016). Lisäksi hänen palkintokaapistaan löytyy Kreikasta pronssia (2011) sekä Montenegrosta hopeaa (2007) ja pronssia (2006). Kreikassa hänet valittiin vuoden valmentajaksi 2012. Seuravalmennuksen ohessa hän on valmentanut pitkään Montenegron yliopiston joukkuetta.

Vujovićilla on UEFA Futsal B- ja FIFA Futsal -valmennuskurssien lisäksi Montenegron yliopistosta jalkapallovalmennuksen tutkinto, jonka lopputyön hän teki futsalista. Viime kaudella Vujović piti taukoa seurajoukkuevalmennuksesta, mutta ei suinkaan levännyt laakereillaan vaan kouluttautui muun muassa viettämällä kuukauden Madridissa hallitsevan UEFA Futsal Cupin ja Espanjan mestarin Inter Movistarin vieraana.

Vaskon videohaastattelu:

Uskomattoman hieno juttu, toteaa seuran puheenjohtaja Samu "Smaug" Kytölä ykskantaan montenegrolaisen sopimuksesta.

Vujovićin kaltaisen ammattilaisvalmentajan sopimus on Suomi-futsalin mittakaavassa ennenkuulumaton. Se todistaa KaDyn halusta nostaa edustusjoukkueidensa harjoittelu ja pelaaminen seuraavalle tasolle, Kytölä reflektoi. Samalla pelaajille tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä piinkovan ammattilaisen ohjauksessa.

Vaskon osaamiselle olisi ollut kysyntää muuallakin Euroopassa ja Euroopan ulkopuolella, joten olemme todella iloisia, että saimme houkuteltua hänet näille leveysasteille, Kytölä päättää.

Vujovićin apuvalmentajana jatkaa viime kaudella valmennustiimiin kiinnitetty Antti Syrjälä.

Tervetuloa, Vasko! Dobrodošao, Vasko!

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.