29.04.2017	RAPORTTI: Eeppinen voitto Ylivieskassa - Korsunovin volleypommi aikakirjoihin
SeuraJulkaistu: 25.07.2019 00.00

29.04.2017 RAPORTTI: Eeppinen voitto Ylivieskassa - Korsunovin volleypommi aikakirjoihin

29.04.2017

la 29.4., Ylivieskan jäähalli

Sievi FS – KaDy 1–3 (1–0)

Maalit: Henri Heikkilä 1–0; Jukka Kytölä 1–1, Sergei Korsunov 1–2, J. Kytölä 1–3

KaDy kävi toistamiseen raastamassa vierasvoiton Ylivieskasta Futsal-liigan finaalien edettyä kolmanteen osaotteluun. Raisujen taklausten ja pystypainien lisäksi nähtiin tukku komeita hyökkäyksiä ja laukauksia; loppusummerin soidessa tulostaululla komeili 1–3-vierasvoitto Sievi FS:n taukojohdosta huolimatta.

Avausjaksolla isäntien Henri Heikkilä räjäytti kotiyleisön kaukaa lähteneellä kovalla ja matalalla laukauksellaan, jota maskin takana ollut, muuten täydellisen illan maalillaan pelannut Niila-Ville Laitinen (oik.)ei ehtinyt katkaisemaan. Jo kolmas perättäinen kaukolaukausmaali Sieville, joka oli hakenut perjantaina Jyväskylästä 0–2-vierasvoiton.

sege2016-17.jpgToisella puoliajalla KaDy tuli määrätietoisesti rinnalle ja ohi. Tasoituksen sivalsi joukkueen parhaana jälleen kerran palkittu Jukka Kytölä erikoistilanteen jälkeen lähietäisyydeltä. 1–2-maali oli todellista Eurogoals-osastoa: Sergei Korsunov (vas.) latasi suoraan Jani Korpelan antamasta kulmapotkusta Sievi-maalin vasempaan yläkulmaan täydellisen volleypommin. Mikä EEPPINEN MAALI!

Vain hetkeä myöhemmin Kytölä katkaisi syötön omalla puoliskolla, kuljetti röyhkeästi keskikaistaa ja lisäsi vieraiden johtoa 1–3:een kovalla laukauksella.

Sievi FS pyöritti ylivoimapeliä Joni Pakola lentävänä maalivahtinaan muutaman minuutin, mutta KaDy puolusti tarkasti eikä lisäosumia nähty kumpaankaan päätyyn.

– Pienten marginaalien peli, joka kääntyi tällä kertaa meille. Ehkäpä ne maalit, jotka olisimme ansainneet kotipelissä, tulivat sitten tänään, päävalmentaja Mikko Kytölä pohtii.

– Pelisuunnitelmamme onnistui siinä mielessä hyvin, että eka jaksolla kierrätimme todella laajaa rosteria ja toisella jaksolla olimme ehkä vähän tuoreemmalla jalalla kuin Sievi.

Vierasvoitto oli jo tasaisen finaalisarjan kolmas laatuaan ja KaDy otti täten toisen kiinnityksen mestaruuteen, joka on katkolla ensimmäisen kerran Jyväskylän Monnarilla perjantaina 5.5. klo 18.

Tilastot, raportti ja lisää M. Kytölän mietteitä täällä.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.