19.04.2017 TUPLAENNAKKO: KaDy keskiviikkona Toijalaan, Leijona perjantaina Jyväskylään
25.7.2019 11:22 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KaDy keskiviikkona Toijalaan, Leijona perjantaina Jyväskylään

19.04.2017

Hirviön kevätkeitos kiehumispisteessä – Leijona-jahti jatkuu keskiviikkona ja perjantaina

Futsal-Liigan välierät

3. ottelupäivä: Toijalan monitoimihalli

ke 19.4. klo 19.00 Leijona Futsal – KaDy

Facebook-tapahtuma

Live-striimi: https://futsal-liiga.tv/index.php/leif

4. ottelupäivä: Jyväskylä, Monnari

pe 21.4. klo 19.00 KaDy – Leijona Futsal

Liput: 10/6 € (kausikortilla 8/5 €)

Facebook-tapahtuma

Ennakkoliput: ZUPTicket

kady-logo300px.png

leijona_logo.jpg

KaDy ja Leijona Futsal viettivät pääsiäisen tienoonsa levon ja rauhoittumisen sijasta mitellen Futsal-Liigan välierien herruudesta. Kipunoivien kamppailujen saldo on nyt tasan 1–1, joten paremmuuden selvittämiseksi tarvitaan vielä ainakin kaksi kohtaamista. KaDy-hirviö ja Leijona tepastelevat seuraaville treffeille keskiviikkona Toijalassa, ja uusi tapaaminen on järjestetty heti perjantaiksi Monnarin parketille.

Ennakkoasetelmatsege2016-17.jpg

Tähänastiset kamppailut ovat olleet kahden aktiivisesti hyökkäävän joukkueen näyttävää, taidokasta futsalnautintoa. Virhetilit ovat karttuneet molemmilla osapuolilla tasaiseen tahtiin ja kortteja on vilauteltu kohtuullisesti. Maanantain matsin jäljiltä Dynamon latausta vajensi hieman Pol Viadan harmillinen loukkaantuminen ja Jani Korpelantoinen peräkkäinen keltainen, joka tuo hänet askelen lähemmäs pelikieltoa. Toisaalta Sergei Korsunov (oik.) teki maanantaina ärhäkän paluun pelikiellostaan. Nälkä tuskin lähti ahneelta futsalistalta vielä yhdellä aterialla.

jose2016-17.jpg

Seuraa tätä

Dynamon maajoukkuemiehet olivat vielä lauantaina Toijalassa hieman reissurähjääntyneitä, mutta jo maanantain ilottelussa väsymykset oli levätty pois. Kunniakkaita leijonankaato-otteita ovat esittäneet lukuisat pelaajat; Kytölän veljesparin ja jo mainitun ”Sege” Korsunovin lisäksi muiden muassa Jussi Kaihlajärvi, Jesse Kalliokoski ja viime pelissä myös Jose Ikonen (vas.) ovat esiintyneet tarmokkaasti ja saaneet paljon vastuuta.

Leijona Futsalin menestyksen avaintekijä on erityisesti maalivahti Juho Laineen päivän kunto ja vire. Ratkaisevaa on myös se, kuinka Dušan Milojević, Petri Grönholm, Miikka Hurme ja Jussi Nyströmsaavat myllynsä jauhamaan ja tuottamaan tarkkoja pistoja hirviömaalin pitseihin.

Päävalmentajan aatoksiakomik_300px.jpg

Pelaaja-valmentaja Mikko ”Komik” Kytölän (oik.) mukaan palautuminen on välieräsarjassa ratkaisevaa:

Mitä pidemmälle välierähärkäviikko etenee, sitä tärkeämpää on palautuminen rasituksesta. Palautuneena myös keskittyminen on helpompaa, jolloin joukkuetaktisten sovittujen asioiden toteuttaminen ja pelin lukeminen onnistuu kitkattomammin kuin väsyneenä.

– Mikäli onnistumme toteuttamaan meidän peliämme emmekä "tilttaa" toistuvasti, olemme vahvoilla Leijonaa vastaan.

Näin pelataan

Jos seuraavassa kahdessa ottelussakaan ei saada selville, kumpi joukkueista ansaitsee paikan SM-finaalisarjaan, ratkaiseva viides välierä pelataan sunnuntaina taas Akaan Toijalassa.

Toisen välieräparin (Sievi vs. Someron Voima) ratkaisu saattaa jo koittaa keskiviikkona, koska hallitseva mestari Sievi on ehkä hieman yllättäenkin taipunut Someron tangossa jo kahdesti mattoon asti. Kotivoitolla Ylivieskassa SiFu siirtäisi sarjan ratkaisun viikonloppuun.

Tervetuloa mukaan välierien tuliseen futsaltunnelmaan!

KaDy vs. Leijona Futsal / KylVe kautta aikain (Liiga, Cup, Ykkönen):

15 ottelua; 10 voittoa, 5 tappiota (maaliero 78–54)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat