26.03.2017	RAPORTTI: KaDy kairasi Espoosta välieräpaikan

26.03.2017 RAPORTTI: KaDy kairasi Espoosta välieräpaikan

4. puolivälierä

GFT–KaDy 1–2 (0–1)

Maalit: Pol Viada Mañé 0–1, Panu Autio 1–1, Jani Korpela 1–2

KaDy jatkoon voitoin 3–1

KaDy eteni Futsal-Liigan välieriin otteluvoitoin 3–1 espoolaisen Golden Futsal Teamin (GFT) kustannuksella. Ottelu kuumeni fyysiseksi painiksi ja raastamiseksi jo avausvaihdossa tarjoten yleisölle 40-minuuttisen rautaisannoksen todellista playoff-taistelumeininkiä.

pol2016-17.jpgAvausjaksolla ainoa osuma syntyi Pol Viadan (vas.) upeasta maalista, jossa katalaani vei Jani Korpelan esityöstä kahville käytännössä koko GFT-puolustuksen maalivahteineen ja neppasi pallon lopuksi läheltä liki tyhjään nuottaan.

Toisella puoliajalla Dynamon vahva ote jatkui, mutta Viadan missaaman huippupaikan perään GFT käynnisti yhden vaarallisista vastahyökkäyksistään, jonka Panu Autiopäätti komeaan pommiin.

32 minuutin kohdalla Dynamo otti jälleen niukan johdon, kun erittäin vahvasti ja korkealla itseluottamuksella (mutta vailla hyökkäystehoja) koko pudotuspelisarjan pelannut Korpela (oik.) laukoi voimalla oikealta etukulmaan Jukka Kytölän loistokatkon perään.

Molempien joukkueiden muutamasta huippupaikasta huolimatta 1–2 jäi ottelun loppulukemiksi, eikä edes GFT:n vaarallinen ylivoimapeli lentävällä maalivahdilla tuonut tällä kertaa tasoitusta.bimbo2016-17.jpg

Jälleen kerran tarkan markan ottelu. Kärsimme viimeisille sekunneille asti, kun emme ensin onnistuneet omissa paikoissamme maalin johtoasemassa ja sitten GFT rakenteli lopussa 3–4 vaarallista tasoituspaikkaa, pelaaja-valmentaja Mikko Kytölä tuumaa.

Ensimmäinen etappi on nyt saavutettu, huomenna käännetään katseet kohti seuraavaa haastetta, Kytölä päättää.

Tilastot ja tarkempi raportti täällä.

Seuraavaksi Futsal-Liiga siirtyy parin viikon tauolle, kun Suomen maajoukkue suuntaa viimeistelyleirille ja matkaa Romaniaan tärkeisiin EM-karsintoihin (8.11.4.). Välierät pyörähtävät käyntiin pääsiäisviikonloppuna ja välieräparit ovat seuraavat:

Leijona Futsal (Akaa) – KaDy

Sievi FS – Someron Voima

KaDy tiedottaa tarkemmista ottelupäivistä ja -ajoista lähipäivinä. Finaaleihin edetään paras viidestä -periaatteella eli kolmella otteluvoitolla.