19.03.2017	RAPORTTI: GFT taipui toisessakin puolivälierässä
SeuraJulkaistu: 25.07.2019 00.00

19.03.2017 RAPORTTI: GFT taipui toisessakin puolivälierässä

19.03.2017

KaDy vei sunnuntaina nimiinsä toisenkin välieräottelun. Golden Futsal Team kaatui tällä kertaa selkein lukemin 5–1 (2–1). Maalinteossa KaDy onnistui ensimmäisellä puoliskolla kahdesti erikoistilanteissa, ja toisella jaksolla ottelun käytännössä ratkaisivat pleijaritehopari KaihlajärviMuridiyazdin 3–1-osuma ja sitä seurannut Mikko Kytölän rokote tyhjiin GFT:n pelatessa lentävällä maalivahdilla.

Jukka Kytölän pommi viuhuu.

"Kultaisten" onnistujia olivat takatolpalta osunut Miika Hosio ja – tappiosta huolimatta – hienosti torjunut Matias Marjander, jolla riitti etenkin ensimmäisellä jaksolla töitä.

Ensi viikonloppuna KaDylla on hyvä tilaisuus varmistaa välieräpaikkansa onnistumalla Espoon Opinmäessä lauantaina tai viimeistään sunnuntaina. Mikäli GFT onnistuu tasaamaan puntit, ratkaiseva viides ottelu pelataan Jyväskylässä keskiviikkona 29.3.

Pelaajavalmentaja "Komik" Kytölä kommentoi 2. puolivälierän onnistumista:

Ehkäpä vielä solidimpi peli meiltä kuin eilen. Aika vaikeaa oli vastustajan murtautua maalintekoon, vaikka laatua GFT:llä ehdottomasti on. Myös lentävän puolustaminen onnistui, teimme siihen pienen hienosäädön eiliseen verrattuna.

Ottelun tilastot ja tarkempi raportti (+ lisää koutsin kommentteja) löytyvät täältä.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.