05.03.2017	RAPORTTI: Tervarit nurin selvin lukemin
SeuraJulkaistu: 25.07.2019 00.00

05.03.2017 RAPORTTI: Tervarit nurin selvin lukemin

05.03.2017

BOOM! Dynamo voittoputkessa! Tervarit kaatui Monnarilla lukemin 9–2 (1–1). Selvänumeroisen tuloksen myötä varmistui, että oululaisjoukkue jättää kauden jälkeen Futsal-Liigan (tällä erää): edessä on suora putoaminen Ykköseen.

Nämä KaDy-soturit tekivät tehot 5+6. Kuva: Sami Virtanen

Ottelun ensimmäinen puolisko oli tasainen, vaikka punamustat loivatkin enemmän maalintekopaikkoja. Ainoasta KaDy-osumasta vastasi Jesse Kalliokoski, joka sijoitti Jukka Kytölän sivurajapotkusta pallon ylänurkkaan. KaDy joutui rikkomaan reippaasti vieraita enemmän, ja Tervareiden kokenut Dritan Stafsula pääsi upottamaan puoliskon lopussa kymppimetrisen.

”Kajuk” maalasi itse pian tauon jälkeen, mutta Tervarit tasoitti uudelleen nopeasti. Avausmaalin tekijät mestaroivat myös ottelun voittomaaliksi jääneen 3–2-osuman: oululaispuolustus odotti syöttöä laitaan, mutta Jesse laukoi tarkasti pitseihin.

Lopullisesti peli ratkesi minuutin aikana tulleisiin kolmeen maaliin, joista jokaisessa tehopisteille pääsi Jani Korpela.

Tästä on hyvä jatkaa. Vajaan viikon päästä lauantaina KaDy pistää runkosarjan osaltaan pakettiin isännöidessään PJK:ta. Otteluun riittää panosta: pirkkalalaisjoukkue on kolmen pisteen päässä pleijariviivasta ja vain pisteen verran putoamiskarsintaviivan yläpuolella. KaDylla puolestaan on hyvät saumat varmistaa paikka kärkinelikossa ja siis pudotuspelien kotietu.

KaDy–Tervarit-kohtaamisen tilastot, lisää kuvia, tarkempi raportti ja päävalmentaja Mikko Kytölän kommentteja täällä.