03.03.2017 ENNAKKO: Monnarilla pelataan sunnuntaina kotiedusta ja sarjapaikasta
25.7.2019 10:30 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Monnarilla pelataan sunnuntaina kotiedusta ja sarjapaikasta

03.03.2017

KaDy - Tervarit

Su 5.3.2017 klo 14:00
Monnari, JKL

Liput: 8/5

FACEBOOK-TAPAHTUMA

Kalenterin kääntyessä maaliskuulle alkaa futsal-liigan runkosarjakin olla pian päätöksessään. Pelaamatta on ainoastaan kaksi sarjakierrosta ja Kampuksen Dynamon osalta ohjelma on sikäli suosiollinen, että se pelaa molemmat ottelunsa kotisalissaan Monnarilla. Punamustan viimeistä edellisen runkosarjaottelu kapinoidaan tulevana sunnuntaina ja vastustajana on tuolloin vanha kunnon Tervarit Oulusta.

ENNAKKOASETELMAT

sege2016-17.jpgEdelleen viidennellä sijalla oleva KaDy osoitti viime viikonlopun Pirkanmaan vieraskiertueella jyrkkää nousuvirettä korjaamalla sarakkeeseen kaikki tarjolla ollutta kuusi sarjapistettä. Sarjataulukon pykälillä kaksi ja kolme olevat LeiF ja Ilves FS taipuivat kumpainenkin Dynamon tempon alla kamppailuissa, joiden fyysisessä ulottuvuudessa saattoi lähestyvät pudotuspelit jo aistia. Viikonlopun myönteisten seikkojen joukosta voidaan esiin poimia vaikkapa vastustajaa vähäisempi rikemäärä kummassakin ottelussa, sekä Sergei Korsunovin (kuvassa) paluu kokoonpanoon.

Kahden voiton myötä KaDy on kuin onkin edelleen mukana kamppailussa pudotuspelien kotiedusta, joskaan omissa käsissä asia ei ole. Dynamon takaa-ajamat, sijoilla 2-4 olevat joukkueet joutuvat kuitenkin paitsi pelaamaan keskinäisiä otteluita (SoVo-Ilves, Ilves-LeiF), myös vierailemaan cup-mestari GFT:n kotisalissa (LeiF, SoVo), joten kolmen pisteen voitot Tervareista sekä päätöskierroksen vastustaja PJK:sta saattavat hyvinkin riittää punamustalle paikkaan neljän joukossa.

Sunnuntaina vieraaksi saapuva pohjoisen perinteikäs futsalylpeys Tervarit on totisesti selkä seinää vasten. Sekavan kauden kabinettitappioineen pelannut kevään 2014 finaalijoukkue on sarjan viimeisellä sijalla kaksi pistettä elämänlangan alapuolella, eikä tule taatusti hakemaan Monnarilta vähempää kuin kolmea pistettä. Tervarit heräsi viime viikonloppuna taistelemaan elämästään nappaamalla kotikentällään voitot niin PP-70:sta kuin Riemusta, ja KaDyn piirissä muistetaan ilman muuta syyskierroksen keskinäinen ottelu Oulussa, jolloin pisteet kyettiin raapimaan Jyväskylän suuntaan ottelun viimeisellä peliminuutilla tehtyjen maalien turvin. Tervarien miehistö on muuttunut sitten menestysvuosien joltisenkin verran, mutta jäljellä on yhä seuratunnuksen puolesta taistelevaa kokenutta kaartia (Keskinen, Rizvani, Stafsula, Vandell).

KaDy vs. Tervarit kautta aikojen

10 voittoa, 1 tasapeli, 8 tappiota (maaliero 72-53)

MIKKO KYTÖLÄN KOMMENTIT

- Tervarit tulee Monnarille selkä seinää vasten, sillä he taistelevat olemassaolostaan liigassa. Tämänkään vuoksi meillä ei ole mitään syytä aliarvioida heitä. Oulussakin ottelu ratkesi eduksemme vasta viimeisellä minuutilla.

- Tavoitteena on hioa peliä pudotuspelejä silmällä pitäen ja saada kotietu puolivälieriin. Tämän mukaisesti valmistaudumme Tervareita vastaan.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat