24.02.2017 TUPLAENNAKKO: KaDy-hirviö Pirkanmaan-kierrokselle
21.6.2019 13:53 Uutiset / Jaoston pääsivusto

TUPLAENNAKKO: KaDy-hirviö Pirkanmaan-kierrokselle

24.02.2017

Futsal-Liigan runkosarja lähenee loppuaan, ja ennen viimeisiä kotiotteluita KaDy-hirviöllä on yksi vieraspelikiertue tehtävänään. Viikonlopun suuntana on Pirkanmaa, ja isäntinä hääräävät kärkikolmikon kissapedot Leijona Futsal (Akaa, runkosarjan 2. sijalla) ja Ilves FS (Tampere, 3. sija).

komik2016-17.jpgEdellisessä ottelussaan KaDy nappasi kotonaan voiton Kemistä. Mikko Kytölän (vas.) miehistö pyrkii epäilemättä nyt säätämään pelinsä pleijarikuosiin, ja jos kotiin palataan sievoisen pistepotin kanssa, Dynamolla on edelleen kelpo saumat kiilata kärkinelikkoon, semminkin kun LeiF ja Ilves kohtaavat vielä muun muassa toisensa ja nelossijan SoVolla on edessään reissu Sieviin sarjakärjen vieraaksi.

Pelaaja-valmentaja ”Komik” Kytölä odottaa retkeä hyvissä tunnelmissa:

– Hyvä treeniviikko alla, hieno viikonloppu edessä. Pääsemme tarkastamaan, olemmeko päässeet lähemmäksi sarjan kärkijoukkueita.

***

La 25.2. klo 14
Toijalan monitoimihalli

Leijona Futsal – KaDy

Lauantaina kohtaavat liigan tehokkain maalintekijäjoukkue ja yksi tiukimmin puolustavista ryhmistä. LeiF on osunut 19 ottelussa 93 kertaa, mutta omissakin on soinut 63 kertaa. Paljon onkin kiinni hyökkäyspään tekijämiesten toimista, etenkin Dusan Milojevićin (tehot 18+15) ja pistepörssin ykkösen Jussi Nyströmin (30+5).

KaDyn peleissä maaleja on tehty paljon vähemmän: 18 pelin osumat ovat Dynamon hyväksi 50–40. Vakuuttavan puolustuksen kasvoja – huippuvahtien ohella – ovat tietenkin maajoukkuemiehet Jukka Kytölä ja Jani Korpela, ja heidän lisäkseen esimerkiksi Jose Ikonen on tällä kaudella herättänyt yleisön huomion oman päädyn väännöillään isojen nimien kanssa.

KaDy-Leif-27.11.arash-maali.jpg

Maalaako Arash Muridiyazd Akaassakin?

Syyskierroksen LeiF-kohtaamisessa punamustat saivat päälle hyvän takaa-ajon, mutta akaalaiset veivät voiton lukemin 4–5. KaDyn kaudelle tyypillisesti ongelmia oli viimeistelyssä: esimerkiksi Markus Rautiaisen neljästä tolppaan osuneesta laatuvedosta jonkin olisi kaikella todennäköisyydellä pitänyt upota.

Kaikkien aikojen tilastoissa KaDy on pärjännyt hyvin Leijonaa (omaa sukua KylVe) vastaan. Menneitä kausia ei kuitenkaan kukaan katso, kun Dynamo saapuu varmasti nälkäisenä haastajana Toijalaan.

KaDy vs Leijona Futsal / KylVe kautta aikain (Futsal-Liiga, Futsal-Ykkönen, Futsal Cup): 8 voittoa, 4 tappiota (maaliero 66–47)

***

Su 25.2. klo 15
Pirkkahalli (TESC), Tampere

Ilves FS – KaDy

”Tuttuakin tutumpi pari KaDy ja Ilves” alkaa olla jo klisee, mutta vaikka joukkueet ovat uudistuneet, ne todennäköisesti tuntevat toisensa vielä aiempia kausia paremmin. Ilveksen riveissä vaikuttaa tutusti parin naaman verran KaDy-taustaa, ja kauden alla KaDy-hirviön nuottaan tarttui Ilveksestä kaksi pelaajaa, Jani Korpela ja paluumuuttaja Mikko Takala.

Isänpäivänä Monnarilla nähtiin perinteiset lukemat, kun kumpikin joukkue sai pelattua pallon maaliin vain kerran ja Ilves nappasi pisteen voittamalla pilkkukisan. KaDy-kohtaamisen jälkeen tamperelaisten suorittaminen on ollut tasaista: tupsukorvat ovat menettäneet sarjapisteitä vain SoVolle (tasapeli, Ilves vei jatko-ottelun) ja Sieville (2–1-vierastappio).

Kady-Ilves-13.11-Rage-hassuttaa.jpg

"Rage" Rautiaisen haastot purivat isänpäivänä.

Tampereella nähtäneen tiukkaa ja tarkkaa puolustusta molemmilta joukkueilta. Dynamo-puolustus joutuu huomioimaan etenkin tehokkaat Rafael Giorgion ja Jaakko Ahokkaan; vieraskannattajat seurannevat silmä kovana etenkin Mikko Kytölän, Markus Rautiaisen, Pol Viadan ja Sergei Korsunovin otteita Ilveksen kenttäpuoliskolla. Kovin suurimittainen maali-iloittelu olisi kuitenkin yllätys kaikille.

KaDy vs. Ilves kautta aikain (Futsal-Liiga, Futsal-Cup, Supercup, Nordic Champions Cup): 12 voittoa, 1 tasapeli, 21 tappiota (maaliero 73–100)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat