21.01.2017 RAPORTTI: KaDy rouhi Tampereelta viime sekuntien jatkoaikavoiton
21.6.2019 13:39 Uutiset / Jaoston pääsivusto

RAPORTTI: KaDy rouhi Tampereelta viime sekuntien jatkoaikavoiton

21.01.2017

Futsal-Liiga

Tampere, la 21.1.

PP-70–KaDy 2–3 ja., 2–2 (1–1)

KaDyn kolmen ottelun ”härkäviikon” saldo Futsal-Cupissa ja -Liigassa jäi odotettua laihemmaksi. Lauantain vierasottelussa Tampereen Tesomalla PP-70:a vastaan mentiin tasatuloksessa jatkoajalle aivan kuten viikon kahdessa aiemmassakin ottelussa. Kahden katkeran jatkoaikatappion perään Dynamo onnistui kuitenkin tällä kertaa kuittaamaan kaksi sarjapistettä, kun pelaaja-valmentaja Mikko Kytölälaukoi jyväskyläläiset voittoon 13 sekuntia ennen jatkoajan päätössummeria ja edessä siintänyttä voittomaalikilpailua.komik2016-17.jpg

Pirteästi esiintynyt, nuori ja aktiivinen PP-70 onnistui ensimmäisen puoliajan lopussa käymään 1–0-johdossa, kun Matias Hovi päätti vastahyökkäyksen onnistuneesti. Kytölä tasoitti ennen taukosummeria PP-70:n kasvatti Sergei Korsunovin syötöstä. Isäntäjoukkue markkinoikin ottelua Länsi-Tampereella rakastetun Korsunovin ”kotiinpaluuna”.

Toisella puoliajalla Korsunov vei Dynamon 1–2-johtoon Kytölän syötöstä, mutta PP:n Joona-Petteri Valkama onnistui tasoittamaan loppuminuuteilla. Näin ollen pisteet tasattiin ja kahden pisteen voittoa haettiin viiden minuutin jatkoajalta, jolla KaDy oli lopulta terävämpi.

Vaikean viikon saldoksi jäi putoaminen Cupin puolivälieristä ja kolme sarjapistettä kuudesta mahdollisesta. Dynamo jatkaa liigan sarjataulukon neljäntenä, mutta SoVo hengittää niskaan parin pisteen päässä.

– Ei ole helppoa voittaminen meille. Tällä kertaa kuitenkin se tuli jatkoajalla, ja se oli ehdottomasti tärkeää mentaalisesti. Laajemmalla peluutuksella lähteminen todennäköisesti säästi jalkoja niin, että jaksoimme painaa lopussa vielä voiton kotiin, Mikko Kytölä puntaroi ottelun päätyttyä.

– PP oli suoraviivainen ja perusti pelin vahvaan pivotiin. Meidän puolelta Markus Rautiainen loi laitahaastoillaan useita tilanteita, mutta niistä emme tänäänkään saaneet maaleja ikävä kyllä. Johdimme lopussa peliä mutta oma henkilökohtainen virheeni toi PP:lle tasoituksen, Kytölä erittelee.

– Jostain koetamme maajoukkuetauon aikana kaivaa tehokkuuden ja "tappamisen meiningin" hyökkäyskolmanneksella, päättää Kytölä.

Tilastot ja otteluraportti täällä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat