16.01.2017 RAPORTTI: Cup-dramatiikkaa Pirkkalassa, KaDy laulukuoroon
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

16.01.2017

PJKKaDy 5–4 ja., 4–4 (1–2)
Futsal Cup, 5. kierros

KaDy putosi hieman yllättäen Futsalin Suomen Cupista puolivälierissä. Vierasreissu Pirkkalaan Liigan häntäpään joukkue PJK:ta vastaan oli vielä odotettuakin kimurantimpi, kun altavastaajana otteluun lähtenyt isäntäjoukkue ei suostunut taipumaan KaDy-painostuksessa vaan vei ottelun väkisin jatkoajalle.

Dynamo johti ottelua jo turvallisen oloisesti 24 pelaaja-valmentajaveljesten Jukka (oik.) ja Mikko Kytölän osuttua kahdesti per fratello. Sergei Korsunovnapsi kolme syöttöpistettä. PJK tuuttasi kuitenkin ottelun väkisin tasoihin 35. ja 36. minuutilla Miikka Mörön ja Valtteri Similänlaukauksilla.

Jatkoajalla KaDy peluutti valttikorttiaan 5 vs. 4 -ylivoimaa, mutta tällä kertaa sekään ei tuottanut kaivattua voittomaalia, vaan PJK:n sankari Jiri Simola rokotti Dynamoa riskinotosta tyhjään maaliin ajassa 49:57 eli kolme sekuntia ennen summeria.

PJK oli koko ottelussa johtoasemassa vain nuo kolme sekuntia. Näin ollen rangaistuspotkukilpailua ei tarvittu ja KaDy sai siirtyä laulukuoroon tämän kevään Cupin osalta.

Ansaittu tappio meille. Huonoa erikoistilannepuolustamista ja tehottomuutta. Lisäksi peli oli jo "meidän" 34 minuutin kohdalla kun johdimme 24, Mikko Kytölä tilittää.

Mutta ei voi mitään, ajatukset saman tien kohti [keskiviiikon] derbyä, Kytölä päättää.

Tilastot, raportti ja Leo Hynnisen kuvia täällä.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.