07.01.2017 RAPORTTI: Vuosi käyntiin kotivoitolla
SeuraJulkaistu: 19.06.2019 00.00

07.01.2017

Kampuksen Dynamo aloitti kahden kotiotteluin viikonloppunsa maistuvalla revanssilla: Monnarilla kaatui Someron Voima lukemin 4–2 (0–2). Voitolla KaDy asemoi itsensä neljän parhaan joukkoon; säilyessään sijoitus oikeuttaa kotietuun kevään pudotuspeleissä.

Mikko Kytölä tulitti kaksi osumaa pelissä.

Peli alkoi KaDyn pyörityksellä, mutta jyväskyläläiset tuhlailivat syksyllä tutuksi käyneeseen tapaan maalipaikkoja. Toki somerolaisvahti Marko Laaksosta oli hyvin vaikea ohittaa. Vieraat pääsivät myukaan peliin ja iskivät harvoista paikoistaan kaksi osumaa ennen taukoa.

Toisella puoliskolla KaDyn ja etenkin pelaaja-valmentaja Mikko Kytölänosumatarkkuus oli parempi. Kytölä tasoitti kahdella maalillaan, ja kolmannen iski Arash Muridiyazd hyökkäyksestä, jonka käynnisti maaliltaan noussut Juha-Matti Savolainen (kuvassa). juppis2016-17.jpgEpäonninen Laaksonen otti hieman myöhemmin toisen keltaisen korttinsa ja ulosajon, mutta lopullisen niitin KaDy iski vasta viimeisellä minuutilla, kun Savolainen roikotti pallon tyhjiin SoVon hakiessa tasoitusta ylivoimapelillä.

KaDyn viikonlopun toinen ottelu pelataan Monnarilla sunnuntaina klo 16.30. Suomen Cupin ottelussa vastaan tulee FC Kemi.

SoVo-kohtaamisen tilastot ja tarkempi raportti löytyvät täältä.