06.01.2017 TUPLAENNAKKO: Dynamo revanssimielellä viikonlopun kotipeleihin
19.6.2019 16:36 Uutiset / Jaoston pääsivusto

TUPLAENNAKKO: Dynamo revanssimielellä viikonlopun kotipeleihin

06.01.2017 10:00

Kampuksen Dynamon kalenterivuosi 2017 alkaa viikonlopun kotituplalla ja Monnarin parketilla polkataan niin lauantaina kuin sunnuntaina tasokasta futsalia. Lauantaina kamppaillaan todella tärkeistä sarjapisteistä liigaottelussa Someron Voimaa vastaan ja sunnuntaina kohdataan FC Kemi, jolloin panoksena on paikka Futsal Cupin puolivälierissä.

Facebook-tapahtuma (koko viikonlopulle)

Ennakkoliput (ZUPTicket)

ENNAKKOASETELMAT VIIKONLOPULLE

KaDyn vuosi 2016 päättyi tuloksellisesti myönteisissä merkeissä, kun todella lupaavan Sievin-vierailun jatkoksi saatiin kolmen pisteen voitot Ruutupaidoista ja Tervareista. Kumpainenkin kamppailu oli loppuun saakka hyvin kiikkerä eikä punamustan pelillinen esitys varsinaisesti säkenöinyt, mutta täydet potit tekivät varmasti hyvää mentaalipuolella ja lisäksi runkosarjan kakkossijalle saakka yltäminen on yhä realismia.

kady-logo300px.png

sovo_futsal_logo.png

KaDy – SoVo

Futsal-Liiga

la 7.1. klo 13:30

Monnari, JKL

Liput 8/5 €

Kakkossijan – tai ylipäätään puolivälierien kotiedun – saavuttaakseen ei kuitenkaan saisi enää pisteitä pudotella, eikä etenkään samoilla sijaluvuilla pinnisteleville kilpailijoille, jollainen SoVo mitä suurimmissa määrin on. Somerolaisilla on tilillään yksi piste enemmän kuin Dynamolla ja joukkueet ovat taulukossa perättäin sijoilla neljä ja viisi. Lauantaina onkin siis kyseessä klassisesti ”neljän pisteen ottelu”, jossa KaDy lähtee hakemaan revanssia syyskierroksen tylylle 40-tappiolle.

Viime kaudella hienosti pronssin muodossa seurahistoriansa ensimmäisen mitalin saavuttanut SoVo on jatkanut kärkikahinoissa myös kuluvalla sesongilla. Tuttuna aseena ryhmällä on ollut tehokas hyökkäyspeli, joka on takonut numeroita taululle virtuoosimaisen Arber Istrefin johdolla. Istrefi ei tosin ole enää yksin vastuussa mammuttitehoista, sillä pistepörssin kärkisijoilla on läpi kauden keikkunut myös Gesim Voca. Turkulaisesta KF Kosovasta värvätty Voca pröystäili kaudella 201516 työnäytteekseen Futsal-Ykkösessä teholukemat 36+17 ja teki sen vieläpä sarjan viimeistä edelliselle sijalle sijoittuneessa joukkueessa. Istrefi ja Voca ovat tyyppiesimerkkejä taitureista, joiden pimittämiseen etenkin 1 vs 1 -tilanteissa punamusta pyrkii valmentaja Mikko Kytölän johdolla lääkityksen löytämään.

KaDy vs. SoVo kautta aikain

8 voittoa, 3 tappiota (maaliero 55–33)

kady-logo300px.png

FCKemilogo.JPG

KaDy – FC Kemi

Futsal Cup

su 8.1. klo 16:30

Monnari, JKL

Liput 8/5 €

HUOM! SoVo-ottelun pääsylipulla myös tähän otteluun!

Sunnuntaina on siis vuorossa Futsal Cupin 4.kierroksen ottelu kaukaa pohjoisesta saapuvaa FC Kemiä vastaan. Revanssi on kyseessä tässäkin kohden, sillä syyskierroksen liigaottelussa Kemissä sai Dynamo taipua jatko-ottelun jälkeen kirvelöittävään tappioon. Kaiken kaikkiaankin KaDylla on kovasti kilpeä kiillotettavanaan Futsal Cupin suhteen, sillä kolmella edeltävällä kaudella laulukuoro on kutsunut heti ensimmäisen ottelun jälkeen. Dynamo tulee cupiin mukaan nyt pelattavalla kierroksella, Kemi on ennättänyt pudottaa kisassa jo Tervarit. Tämän ottelun voittaja etenee puolivälieriin, jossa se kohtaa vieraskentällä joko pirkkalalaisen PJK:n tai valkeakoskelaisen Mad Maxin. Futsal Cupin lopputurnaukseen selviää neljä joukkuetta ja se pelataan Espoossa 11.12.2.

KaDy vs FC Kemi kautta aikain (Futsal-liiga)

2 voittoa, 1 tappio (maaliero 96)

---

PÄÄVALMENTAJA MIKKO KYTÖLÄN KOMMENTIT

komik2016-17.jpg

Joulun ja uuden vuoden aika on aina hieman repaleista harjoittelua, kun joukkuetta on kokonaisuudessaan vaikea saada kasaan. Kovakuntoisimmat pelaajamme aika varmasti pelaavat eniten viikonloppuna, joskin jonkun verran täytynee kierrättää ja antaa vielä näytönpaikkojakin.

SoVo:lle hävisimme karusti syyskierroksella 40, mutta uskon, että olemme kehittyneet sen verran, että pystymme heidät haastamaan paremmin. SoVo:n kovia yksilöitä vastaan puolustaminen 1v1 -tilanteissa ja selkeät tuet noussevat avainasiaan.

Cupin pelissä Kemiä vastaan meillä on niin ikään revanssin paikka, sillä hävisimme heille syyskierroksella jatkoajalla. Kemi on todella mielenkiintoinen ja nuori joukkue, joka näyttäisi panostavan selkeästi futsaliin. Iiro Vanha on kuitenkin heidän nykypelinsä ehdoton sielu, selkeästi potentiaalinen tulevaisuuden tähtipelaaja.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat