18.12.2016 RAPORTTI: KaDy väänsi pisteet myös Oulusta - Liiga joulutauolle
19.6.2019 16:34 Uutiset / Jaoston pääsivusto

RAPORTTI: KaDy väänsi pisteet myös Oulusta - Liiga joulutauolle

18.12.2016

Futsal-Liiga, su 18.12.

Oulun Urheilutalo

Tervarit KaDy 13 (01)

tervarit.png

kady-logo300px.png

KaDylle joulukuun viimeinen otteluviikonloppu ennen liigan joulutaukoa oli täyden kuuden pisteen arvoinen. Niin lauantaina kotiluolassa kuin sunnuntaina Oulussa Tervarien vieraana mentiin kuitenkin "vaikeimman kautta": molemmissa otteluissa menetettiin hyvä johtoasema vastustajan tasoitukseen, joka oli kantaa loppusummeriin saakka.

Lauantaina kotiottelussa Ruutupaitoja vastaan voittomaali (Sergei Korsunovin 10-metrinen vapaapotku) syntyi 36. minuutilla, sunnuntaina Oulussa oltiin 11-tasatilanteessa vielä 58 sekuntia ennen summeria. Jani Korpela niittasi Mikko Kytölän esityöstä vapauttavan 12-voittomaalin ja Jukka Kytölä kaunisteli lukemat aivan lopussa tyhjään oululaisnuottaan 13-osumallaan.

Dynamon ainoasta avauspuoliskon maalista vastasi katalaani Santi Sardà (kuvassa).santi2016-17.jpg

Maalintekovaikeuksista koko syksyn kärsineen Dynamon pelaaja-valmentaja Mikko Kytölä puntaroi Oulun-ryöstöä:

Todellinen kärsimysnäytelmä taas kerran meille, vieläpä korostetummin kuin Ruutupaitoja vastaan. Emme yksinkertaisesti osuneet edes tyhjään maaliin. Kärsimystä ruumiillisti Jussi Kaihlajärvi, joka törmäsi Tervareiden veska Juho Keskiseen sellaisella rytinällä että pääsi päivystykseen paikattavaksi. Onneksi "Kaihlonaattori" kestää kovempaakin käyttöä. Santi säesti kärsimystä mustalla silmällä ja Jukka(Kytölä) verta sykkivällä polvella.

Positiivista oli ehdottomasti, että emme myöskään päästä helposti maaleja. Lisäksi pallonhallinta oli pääosin tosi jouhevaa ja eteenpäinkin rullaavaa. Nostettakoon esiin myös Bambi (Jani) Korpelanratkaisumaali, joka syntyi huikean valeblokisommitelman päätteeksi.

Kuuden pisteen myötä on hyvä lähteä joulutauolle ja kehittämään fyysisiä ominaisuuksia tai tarpeen mukaan lepäämään.

Tilastot ja tarkempi raportti täällä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat