17.12.2016 RAPORTTI: Ruutupaidoille luu käteen Monnarilla
19.6.2019 16:34 Uutiset / Jaoston pääsivusto

RAPORTTI: Ruutupaidoille luu käteen Monnarilla

17.12.2016

Soihdut eivät sammuneet Monnarilla – höyryävän kuuma lauantai-ilta kääntyi 3–2-kotivoittoon!

Iloisissa villiä melskettä, helinää helskettä –pikkujoulufiiliksissä alkanut kotimatsi Ruutupaitoja vastaan ei ollut punamustille mikään vaivaton vuoden päätöshupailu. Dynamo otti Monnarin tanssilattialla alussa miehekkäästi viejän roolin, ja vaasalaisvieraiden tossu tuntui tarttuvan parketin pintaan. Erityisesti ketju J. Kytölä–Korpela–Korsunov–Takalapyörähteli ajoittain todella tarkasti ja taidokkaasti ja väläytteli kenties kauden kauneimpia KaDy-kuvioita. Avausmaalin tuikkasi Jani Korpela jo minuutin pelin jälkeen.

Nopea avausmaali siivitti hirviönelikot lennokkaisiin kombinaatioihin ja näppäriin yksilösuorituksiin. Maukkaita maalipaikkoja syntyi kuin paketteja Korvatunturin pajasta, mutta yleisö joutui huokaamaan pettymyksestä kerta toisensa jälkeen. Helpotusta saatiin 14. minuutilla, kun Kimmo ”Kimble” Tolvanen tarjoili kauniisti maalin kulmalle Sergei Korsunoville. Vastustaja kykeni vain muutamiin teräviin vastahyökkäyksiin, ja peli näytti soljuvan sulavasti KaDyn määräämiin uomiin, mutta vastustajalle tarjottiin kavennusmahdollisuus virhetilin täytyttyä ja ylityttyä. Niila-Ville ”Nippe” Laitinen torjui kuitenkin näyttävästi, ja tauolle päästiin 2–0-johdossa.

KaDy-Ruutupaidat-17.12.korsunov-pihdiessa.jpg

Sergei Korsunov (2+0) oli vaasalaisille perin liukas pideltävä koko ottelun ajan (Kuva Sami Virtanen)

Tauolta palattaessa hirviöketjuja oli sekoitettu ja Ruutupaidat oli saanut omia askelmerkkejään paremmin kohdilleen. KaDy sortui hölmöihin virheisiin, joista seurasi kortteja ja kaksi vastustajan maalia rankkarista ja vapaapotkusta. Yleisö pyyhki 2–2-tasatilanteessa tuskanhikeä, mutta vastustaja ei onnistunut käyttämään momentumiaan, vaan keräsi vuorostaan kuudennen virheensä, ja siitä seuranneen rankkarin ”Sege” Korsunov pamautti varmasti verkkoon. Vaasalaiset jauhoivat viimeiset minuutit viidellä kenttäpelaajalla, mutta punamustan faniväen helpotukseksi tulosta ei tullut, ja Dynamo-joukkio poistui adventtitunnelmiin kolme pistettä rikkaampana.

Vielä ei KaDy-hirviö voi kuitenkaan vaipua jouluhorrokseen, vaan heti huomenna sunnuntaina on edessä rekiretki pohjoiseen, Ouluun Tervareiden vieraaksi.

Tilastot ja tarkempi raportti löytyvät täältä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat